- Reklama -

Vytautas Abraitis

Neklausiu, kokių žmonių nemėgstame labiausiai, nes žinau – veidmainių. Jau geriau grubiausias, priešiškiausias, bet atviras ir nuoširdus.

Mes jau ne vieną dešimtmetį panardinti į veidmainystės pasaulį. Veidmainiai manipuliuoja patiklia minia ir taip valdo VISKĄ. Veidmainystė VISUR. Tai jau beveik kaip ir normalu?

Tai ypač pasimatė feikinės pandemijos metu, kai dirbtinai sukurto viruso pagalba turtuoliai darėsi milijardinius pelnus, važiuodami volu per milijardų žmonių gyvenimus. Kokiais susirūpinusiais veidais kalbėjo EuroUršulė? PfizerBurla? O užgesus kameroms – juokėsi iš visų ir pasirašinėjo spekuliacinius dokumentus, skurdinančius ir priešinančius mus visus. O po to jų SMSai „dingo“. Įdomu, ar juos pakavo Belgijos STT?

Kokiais susirūpinusiais veidais dabar visi „padeda“ ukrainiečiams, o realiai – daro milijardinį biznį? Lietuvoje (o gal ir kitur) – maža specifika – ukrainiečių kraujo sąskaita dar daro politinę karjerą ir žinomumą. O šlykščiausia- kad tai tų šalių lyderiai, kurie „nepastebi“ savo šalių gigaverslų, tiekiančių ne, ne krabų lazdeles, o detales naikintuvams.

Pinigai. Milijardas Jungtinėje Karalystėje ukrainiečiams – nepanaudotas virš metų, ir neaišku, kada bus. Pinigų, suaukotų visų šalių – Lietuvos – taip pat. Jau net HSBS duoda virš 2% metinių palūkanų. O kiek pinigų gali prisukti apsukrus žmogus? UK – ne Lietuva, kur už PSDF fondo pinigų pasaugojimą valstybė – TAI YRA MES – dar sumokame 2,5 mln. BANKUI. G. Skaiste, atneškite man tuos pinigus – žinau, kas pasaugotų už 2,4 mln.

Šios valdžios fanatikų, niekaip neišbrendančių iš karo isterijos burbulo, o kai kurių, dar ir kovidisterijos burbulo, – Lietuva – viena mažiausių ir neturtingiausių Europos šalių – geriau išnyks, bet viską atiduos NE MŪSŲ karo reikmėms? Siųs žūti savo vyrus? Čia protinga strategija? Jūs tikrai taip galvojate? Be veidmainystės?

Jau ukrainiečiai pradeda suprasti, kad jie – tiesiog pakišti pasaulio turtingųjų, o žmonių mirtys – tai „neišvengiami nuostoliai“. A. Arestovičius (kažkada buvęs didvyriu, bet pradėjęs kalbėti ne į generalinę dūdą, tapo labai blogu) – jo interviu su Latynina – paskelbė, kad vidutiniškai dezertyruoja 100 ukrainiečių karių PER PARĄ. Nes žmonės ima suvokti. UŽ KĄ ŽŪTI?

Tai ar neturėtų šio karo iniciatoriai, o ne vykdytojai užbaigti tai, ką užvirė, o ne raginti visus patirti dar skaudesnes netektis, kad papildyti savo skylę virš lubų (mėgstama žulikų vieta šalia šviestuvo slėpti gryniesiems)?

Ir visa ko pagrindas – žmonių veidmainystė.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!