- Reklama -
D.Kedžio dukrelės biologinė motina L.Stankūnaitė ieško kabliukų, kaip apkaltinti N.Venckienę dėl mergaitės nepriežiūros (KK nuotr.)

Dėl tariamos dukters nepriežiūros N.Venckienę nuolat skundžianti L.Stankūnaitė, panašu, per pasimatymus su dukra pati nieko daugiau daryti nemoka, kaip tik apžiūrinėti mergaitę (ar neatsirado kokia nauja karpa, kad būtų galima parašyti prieš N.Venckienę skundą) ir rodyti jai filmus (matyt, kad nereikėtų su ja bendrauti) – mat per praėjusį pasimatymą mergaitė vėl buvo apžiūrinėjama, ar neturi karpų, be to, D.Kedžio dukrelei buvo rodomas filmas „Tarzanas“.

„Karšto komentaro“ duomenimis, būtent „karpų“ kozirį L.Stankūnaitė naudoja mergaitės susigrąžinimo iš N.Venckienės kare. Per pasimatymus L.Stankūnaitė atidžiai apžiūri mergaitę, ar ant jos  nėra atsiradusios kokios karpos, o jeigu tokią atranda, iš karto rašo skundą dėl „dukters nepriežiūros“.

Tuo tarpu N.Venckienė parašė pareiškimą Vaiko teisių apsaugos tarnybai dėl L.Stankūnaitės psichikos ištyrimo, o taip pat kaltina L.Stankūnaitę, kad ši dukrai gimtadienio proga padovanojo besivalkiojusį katiną.

„Kai mergaitei padovanojo katiną, pasakė, kad čia keturių mėnesių katytė, o iš tiesų tai pasirodė besąs kažkoks senas, besivalkiojęs katinas, kurį L.Stankūnaitė ir padovojo dukrai su gimtadieniu“, – „Karštam komentarui“ sakė D.Kedžio dukrelės artimieji.

Manoma, kad būtent šis katinas ir yra karpų atsiradimo priežastis, nes anksčiau tokios problemos nebūdavo.

N.Venckienė parašė Vaiko teisių apsaugos tarnybai raštą, kad L.Stankūnaitė atsiimtų katiną, tuo tarpu L.Stankūnaitė, KK duomenimis, kategoriškai atsisako katiną atsiimti.

Primename, kad L.Stankūnaitė iki šiol yra valstybės saugoma, o jos apsaugai jau išleista apie pusę milijono litų.

Nors L.Stankūnaitė yra visiškai valstybės išlaikoma, dukrai dovanų per paskutinius pasimatymus ji atnešė po vieną „Maximos“ stiklinį rutuliuką.

KK inf.

2010-08-22

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!