- Reklama -
Prezidentė Dalia Grybauskaitė žiūri,kaip žaidžia Lietuvos komanda (president.lt nuotr.)

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino Pasaulio vyrų krepšinio čempionate Turkijoje bronzos medalius iškovojusią Lietuvos krepšinio rinktinę.

„Nuoširdžiausiai sveikinu Kęstučio Kemzūros vadovaujamą Lietuvos krepšinio rinktinę. Šiandien iškovota bronza dar sykį įtikinamai patvirtino: Lietuvos krepšininkai yra tarp pačių geriausių pasaulyje. Mūsų žaidėjų visą čempionatą rodytas susitelkimas, ryžtas bei komandinė dvasia įprasmina svarbią tiesą – dirbdami išvien, negailėdami savo energijos ir jėgų galime įveikti sunkumus ir pasiekti didelių pergalių. Dėkoju visiems žaidėjams, treneriams ir komandos personalui už ištvermę, atsidavimą, linkiu rinktinei ir kiekvienam žaidėjui asmeniškai visokeriopos sėkmės ateityje!" – sakė Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Lietuvos krepšininkams – valstybiniai apdovanojimai

„Pasaulio krepšinio čempionate Lietuvos rinktinės iškovota bronza – įsimintina ir istorinė. Lietuvos sporto istoriją šiemet papildė ir daug kitų išskirtinių pergalių. Lietuvos sportininkų ryžtas ir profesionalumas žavi pasaulį ir garsina mūsų valstybę. Kiekvienas jų vertas didžiausios pagarbos ir apdovanojimo", – teigia Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Spalio pirmąjį šeštadienį minima Lietuvos sporto diena. Šios dienos išvakarėse Prezidentūroje bus pagerbti ir valstybiniais apdovanojimais apdovanoti 2010 metų sportininkai, iškovoję pergales olimpiadose bei Europos ir Pasaulio čempionatuose.

Prezidentės spaudos tarnybos inf.

2010-09-13

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!