- Reklama -

TS-LKD pirmininkas Andrius Kubilius į Lietuvą siekia sugrąžinti tarybinių laikų cenzūrą. KK nuotr.

TS-LKD partijos pirmininkas Andrius Kubilius pirmadienį Seime vykusioje spaudos konferencijoje prabilo ne tik apie laisvo žodžio suvaržymą Lietuvoje, bet ir, kaip galima susidaryti įspūdį, pagąsdino baudžiamąja atsakomybe tiems, kurių nuomonė apie Ukrainos įvykius nesutaps su konservatorių partijos vadovybės nuomone.

„… dabar Rusija pradėjo karą, informacinį, propagandinį, ekonominį Kryme ir ginkluotą okupacinį karą. Šio karo (bent jau informacinio) dalyviais mes jau esame. Jais jau yra ir visas demokratinis pasaulis.

Verta prisiminti, kad Lietuvos Baudžiamasis Kodeksas numato aiškią Lietuvos piliečių atsakomybę už išdavystę ar kolaboravimą karo metu, ar už padėjimą kitai valstybei veikti prieš Lietuvą taikos metu.

Tą turi atsiminti visi, kurie dėl savo verslo ar asmeninių politinių interesų yra pasiruošę, išnaudodami mūsų demokratišką parlamentą ar žiniasklaidą, skleisti V. Putino propagandos „tiesas“. Tai tas pats, kaip priešo pabūklais šaudyti į savus“, – pirmadienį Seime vykusioje spaudos konferencijoje pareiškė TS-LKD pirmininkas A.Kubilius.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!