- Reklama -
Artūras Paulauskas KK nuotr.

Kandidatas į Lietuvos Respublikos Prezidentus Artūras Paulauskas Vyriausiajai rinkimų komisijai (VRK) įteikė parašų lapus su daugiau kaip 40 000 jį palaikančių piliečių parašų. A. Paulauskas tapo pirmuoju kandidatu, pristačiusiu reikiamą parašų skaičių, kurie užtikrins teisę varžytis Prezidento rinkimuose. Nepaisant to, jo štabo vadovybė tęs parašų rinkimą, siekdama perkopti 50 000 parašų skaičių.

„Visuomenės parama juntama nuo pat pradžių. Parašų rinkimas vyko sklandžiai ir tikrai sėkmingai, nežiūrint kai kurių provokacijų prieš parašus rinkusius asmenis. Esu dėkingas visiems mane palaikantiesiems bei štabo komandai už gerai organizuotą darbą. Ir toliau tęsime parašų rinkimą, sieksime perkopti 50 000“, – sako A. Paulauskas.

Surinkti reikalingą parašų skaičių ir jį viršyti A. Paulauskui padėjo verslo bendrovės, įvairios visuomeninės bei jaunimo organizacijos, taip pat Darbo partijos skyriai ir beveik 1000 A. Paulausko patikėtinių visoje Lietuvoje.

Štabo vadovo Viktoro Fiodorovo teigimu, parašų rinkimas vyks ir toliau, bus siekiama perkopti 50 000. „Štabas ir toliau dirbs bei aktyviai rinks parašus. Parašai bus renkami iki nustatyto leistino termino ir pristatyti VRK“, – sako V. Fiodorovas.

VRK įregistruoja asmenį kandidatu į Respublikos Prezidentus, jei jį remia ne mažiau kaip 20 000 rinkėjų. Prezidento rinkimai įvyks š. m. gegužės 11 d., antrasis turas, jei jo prireiks, – gegužės 25 d.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!