- Reklama -
Garsus Lietuvos komikas Artūras Orlauskas. Nuotr. iš asmeninės paskyros FB

Garsus Lietuvos komikas Artūras Orlauskas pasiūlė secenarijų, kaip Lietuva galėtų laimėti „Euroviziją“.

„Kaip parodė lietuvių dalyvavimo Eurovizijos konkurse patirtis, ten ne dainuoti reikia. „Lt United“ skanduotė užėmė aukščiausią 6 vietą ir sužavėjo visą Europą. Beveik. Pritrūko labai nedaug. Gal bendro bučinuko, gal nuogo torso, gal dar kažko. Bet faktas lieka faktu.

Ne dainuoti lietuviams reikia. Kai tik uždainuojam, taip ir nepataikom į euroskonį. Todėl visai logiška būtų griebtis patikrintų gudrybių ir parodyti Eurovizijoj tai, ką turim geriausio.

Priminsiu, kad rusai kažkada laimėjo Euroviziją, kai scenoje pasirodė Olimpinis ir Pasaulio čempionas J.Pliuščenka. Jis nedainavo. Jis pasirodė. Mes galim parodyt A.Sabonį.

Bet geriausias variantas būtų Žydrūnas Savickas su Vidu Blekaičiu. Jie daugkartiniai pasaulio ir kitokių varžybų nugalėtojai. V.Blekaitis jau moka šokti, nes dalyvavo TV šokių projekte ir “Šuolyje”, o Žydrūno vardas įdealiai tinkamas Eurovizijai. O jei tarp jų špagatą padarys J.Smoryginas, kuris atliks back arba fuck vokalo partiją ir abu galiūnai jį pabučiuos, o bučinuką parodys visos Europos nacionalinės televizijos stambiu planu, tai tikrai turim realių šansų pagerinti “LT United” rezultatą.

Komisija išrenka skanduotę ir pirmyn. Juk dabar pradžioje renkamas kūrinys, kuris atstovaus Lietuvai, o po to ieškoma, kas gi galėtų jį atlikti. Bet gi galim padaryt ir atvirkščiai. Turim atlikėjus ir išrenkam skanduotę. Šiuo atveju garantuojama, kad tai tikrai bus stipriausias eurovizinis kolektyvas per visą Eurovizijos istoriją.

O jei, sakykim, vietoj Juročkos galiūnų vidury pasirodytų Sabas, tai būtų ir visų laikų aukščiausias kolektyvas! Sabas, aišku, nesibučiuos, galiūnai irgi, bet šių metų pritariančio vokalo vaikinai jau turi praktikos ir specialiai bučiniui galėtų išbėgti į scenos priekį. Arba pasinaudojame švedų patirtimi ir kompiuterine grafika sumaketuojam didelį oralinį bučinį per visus LED ekranus.

Beje, ten ekrane dar galėtų kas nors ir padainuoti. Jeigu labai reikia. Tik be garso, kad neišgąsdintume neįgudusių europiečių mūsų komisijos muzikiniu skoniu. Svarbiausia išrinkti gerą skanduotę. Ir rūbus. Ir pirmyn. Ir dar…

Reiktų iškart informuoti Eurovizijos organizatorius, kad mūsų komisija turi gerą ir išlavintą muzikinį skonį ir minimum 10 metų į priekį Rusijai skiria 0 balų. Kam kasmet vargintis?“ – savo paskyroje socialiniame tinkle parašė garsus Lietuvos humoristas, aktorius ir režisierius Artūras Orlauskas.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!