- Reklama -
Batutas – grožiui, sveikatai ir gerai savijautai
Batutas – grožiui, sveikatai ir gerai savijautai

Nors daugelis tėvelių vaikus skatina kasdien kuo daugiau laiko praleisti lauke, tačiau patys suaugusieji pamiršta, kad jiems to laiko leidimo lauke reikia dar daugiau. Lygiai taip pat kaip ir fizinio aktyvumo, kuris su metais turi būti kasdieninė Jūsų veikla.

Kieme esantis batutas gali būti puiki sporto priemonė ne tik riebaliukų deginimui, tačiau taip pat ir širdies veiklai palaikyti, geresnei psichologinei savijautai.

Kalbamės su gydytoju, kuris dalinasi patirtimi, kodėl batutai yra tokia gera sporto priemonė. O batutus galite įsigyti Imuperku elektroninėje prekybos vietoje.

Stipriname imuninę sistemą

Pavasarį daugelis serga imuninėmis ligomis, tad svarbu kuo daugiau dėmesio skirti savo organizmui. Šokinėjimo metu juda kiekviena žmogaus ląstelė, taip pat suaktyvinama ir žmogaus širdies veikla. Visa tai padeda stiprinti imuninę sistemą. “Kartais net tenka girdėti, kad pajutus pirmuosius peršalimo simptomus – reikia kelias minutes pašokinėti ant batuto. Mano pacientai tikina, kad tai – padeda”,- pasakoja gydytojas.

Riebalų deginimas

Batutai taip pat aktyviai perkami ir riebalų deginimo tikslais. 10-ies minučių mankšta ant batuto gali padėti sudeginti net iki 100 kcal, tad skaičiai – tikrai stulbinantys. Svarbiausia šokinėjimo metu apsirūpinti reikalingomis atsargomis, kad pavyktų išvengti traumų.

Vietoje 10 min. gulėjimo ant lovos – 10 min. šokinėkite ant batuto. Ir taip kasdien. Rezultatas bus greitai matomas!

Dubens raumenų treniravimas

Taip pat šokinėti ant batuto turėtų ir tie, kurie turi problemų su dubes raumenimis. Tai labiausiai rekomenduojama vyresnio amžiaus vyrams, kuriuos pradeda kankinti prostatos problemos. “Žinoma, konsultacija su mediku yra būtina, tačiau papildomai rūpintis savo kūnu – taip pat geras pasirinkimas”.

Atmintis gerinimas

Šokinėjimas ant batuto, kaip jau minėjome, teigiamai veikia mūsų psichologinę būklę. Tyrimai rodo, kad padedama pagerinti atmintį. Štai todėl tai puikus laisviausio leidimas ne tik suaugusiems, tačiau ir mokyklinio amžiaus vaikams. Atminčiai gerinti taip pat siūlomi elektromobiliai vaikams (juos galite įsigyti čia: https://imuperku.lt/vaiku-prekes/elektromobiliai-vaikams/), kurie skatina mankštinti smegenis pasirenkantis tinkamas judėjimo trajektorijas bei mokantis KET ženklus.

Nugaros skausmo mažinimas

Galiausiai, moksliškai įrodyta, kad šokinėjimas gali sumažinti nemalonius nugaros skausmus. Svarbiausia, kad šokinėjimas būtų ne per aukštas, tolygus ir svarbiausia – saugus.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!