- Reklama -

 

Ieškantys tvarių, gamtai ir savo piniginei palankių transporto priemonių, turėtų pagalvoti apie naujuosius BMW elektromobilius. Šis gamintojas siūlo tiek pilnai elektrinius, tiek ir hibridinius modelius. Kaip žinia, BMW tikrai labai didelį dėmesį skiria našumui bei komfortui, tad elektromobiliai irgi ne išimtis.

Elektromobiliai – mūsų visų ateitis šiandienos realybėje. BMW nuolat kuria naujus dizaino sprendimus ir diegia naujausias technologijas. Šios transporto priemonės pasižymi dinamika ir pačiomis pažangiausiomis technologijomis. Tai tvarumas suderintas su vairavimo emocija ir ryškus efektyvumas su sportišku važiavimu.

Pirmieji BMW elektromobiliai

Pirmosios kartos elektromobilis buvo pristatytas 2013 metais. Tai BMW i3. Tai ne tik pirmasis elektra varomas, bet ir pirmas automobilis masinėje gamyboje su anglies pluošto, sustiprintu plastiku. Jo masė panaši į įprasto automobilio, bet jis varomas elektra. Dauguma i3 komponentų pagaminti iš atsinaujinančių žaliavų.

Vėliau BMW rinkoje atsirado ir tokių, iki šių dienų populiarių, elektromobilių, kaip i8. O 2020 ir 2021 metus galima būtų įvardinti, kaip BMW elektromobilių eros laikotarpiu. Tuo metu rinkoje pasirodė tokie modeliai, kaip BMW iX ir iXi 4. Nuo 2022 metų vairuotojams siūloma įsigyti ir naujuosius BMW i7, iX1 ir XM hibridinį modelį.

Šiuolaikiniai Bmw elektromobiliai ir hibridai

BMW i7 pasižymi itin subtilia dizaino elegancija ir išskirtinėmis vairavimo savybėmis. Interjere gausu tokių nematytų prabangos detalių, kaip merino oda, kašmyras ir Swarovski kristalai. Viduje ne tik vairuotojas, bet ir keleiviai gali pasijusti lyg kino teatre, nes gale irgi yra ekranas bei šiuolaikiška garso sistema.

BMW iX1 – pirmasis visiškai elektrinis visureigis. Tai ne tik kompaktiškas, bet ir labai modernus bei dinamiškas elektromobilis, kuris nepalieka nė vieno abejingo. Vertikalios dizaino proporcijos, nuožmus priekis ir mėlyni akcentai eksterjere pabrėžia šios transporto priemonės išskirtinumą bei prabangią išvaizdą.

BMW XM – naujosios kartos įkraunamas hibrido modelis. Vintažinė oda ir M komfortas suteikia išraiškingą interjero išvaizdą. Šis automobilis turi itin galingą benzininį variklį.

Kur ieškoti BMW elektromobilių?

Ieškantiems naujų BMW elektromobilių ir ne tik, nuoširdi rekomendacija būtų apsilankyti čia https://www.bmw.lt/lt/index.html. Atstovybėje galite ne tik įsigyti naujus automobilius, bet ir gauti geriausius draudimo ir finansavimo sprendimus.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!