- Reklama -

Domina aukštos kokybės elektriniai katilai? Namams24 internetinėje parduotuvėje rasite tik iš patikimiausių gamintojų gaunamus šildymo įrenginius, kuriuos galėsite išsirinkti pagal savo poreikius gera kaina. Pristatoma daugybė puikių akcijų ir be galo platus įrenginių namų šildymui pasirinkimas. 

Skaitydami toliau sužinosite konkrečiai apie elektrinius katilus, jų privalumus, panaudojimo galimybes, kaip ir galimą pasirinkimą, tad galėsite greitai ir lengvai išsirinkti jums labiausiai tinkamus šildymo įrenginius.

Kodėl verta rinktis elektrinius katilus?

Taupumas, efektyvumas ir plačios panaudojimo skirtingo tipo bei dydžio patalpose galimybės – tai esminiai elektrinių katilų privalumai, dėl kurių verta pagalvoti apie jų įsigijimą ir pritaikymą savo namų šildymo reikmėms. Įsigiję elektrinius katilus tikrai nenusivilsite, nes tai yra modernūs, pažangiomis technologijomis sukurti įrenginiai su dar daugiau papildomų funkcijų ir patogumų.

Elektriniai katilai yra skirti greitam ir patogiam namų šildymui. Daugelis elektrinių katilų turi numatytą galimybę ruošti karštą vandenį papildomo vandens šildytuvo pagalba, tai vanduo, kurį galėsite naudoti įvairioms buitinėms reikmėms – indų plovimui, maudymuisi duše ir t.t. Kiekvienas katilas dar pasižymi savais ypatumais, Namams24 elektrinių katilų asortimente rasite daug skirtingų pasirinkimų su skirtingais techniniais duomenimis, tad galėsite išsirinkti, kas tiktų labiausiai.

Kaip išsirinkti elektrinį katilą?

Jeigu gerai nežinote, pagal ką reikėtų rinktis ir kaip pritaikyti katilus savo namų reikmėms, jums padės specialistai, šios srities žinovai, su kurių pagalba pasirinkimas tikrai nebus sudėtingas. Perkant katilus teikiamos nemokamos konsultacijos visais techniniais pasirinkimo klausimais, specialistai atsižvelgia į individualią situaciją ir katilų įrengimo namuose galimybes, atrasdami geriausius pasirinkimo variantus, iš kurių galite išsirinkti vieną jūsų poreikiams ir finansiniams lūkesčiams tinkamiausią.

Elektriniai katilai yra puiki investicija į namų ir vandens šildymą, kuri laikui bėgant atsiperka. Pradžioje, be abejonės, ši investicija pareikalauja išlaidų, tačiau žvelgiant į ateitį sprendimas neabejotinai protingas, suteikiantis tiek daugiau patogumo, tiek leidžiantis ženkliai, labai ženkliai sutaupyti.

Kiti papildomi elektrinių katilų privalumai:

  • galimybė lengvai reguliuoti reikiamą galingumo lygį;
  • buitinio vandens šildymo galimybė;
  • galimybė valdyti katilą nuotolinio valdymo būdu (GNV);
  • lengvas ir nesudėtingas montavimas prijungiant prie šildymo sistemų;
  • nesudėtinga priežiūra, kuri nereikalauja beveik jokių pastangų;
  • įrengta integruota apsauga nuo perkaitimo ar užšalimo, todėl įrenginiai patikimi ir ilgaamžiai;
  • neskleidžia triukšmo;
  • modernus ir stilingas, šiuolaikiškas dizainas.

Namams24 internetinėje parduotuvėje elektrinius katilus galėsite įsigyti dar pigiau – pasinaudokite pateikiamomis nuolaidomis.

- Reklama -