- Reklama -

Nors figūrą formuojantys drabužiai pasižymi daugybe privalumų, tačiau yra pelnę ir negailestingų, nepatogių ar netgi kančias keliančių drabužių reputaciją. Toks šių drabužių vertinimas pamažu keičiasi, moterys vis dažniau juos nori turėti savo drabužių spintoje ir įvardija kaip madingus gelbėtojus, ypač reikalingus išskirtinėmis progomis, kai norisi turėti dailią ir aplinkinių akį traukiančią figūrą, kai norisi jaustis tobulai ir dėvėti puošniausius, kūną aptempiančius, drabužius. Šiuo metu jau galima rasti labai platų figūrą formuojančių apatinių pasirinkimą – įvairių dydžių, spalvų ir atspalvių, formų bei modelių. Kad būtų lengviau apsispręsti, kokius figūrą formuojančius apatinius įsigyti, šiame straipsnyje rasite paaiškinimų ir patarimų, kurie galbūt padės lengviau apsispręsti. Galite pasinaudoti ir pateiktomis nuorodomis, kad matytumėte, kaip vizualiai atrodo pasirinkti formuojantys apatiniai.

Figūrą formuojanti glaustinukė be rankovių. Jos patobulina figūrą, paryškina juosmenį ir padailina visus kūno išlinkimus. Dažniausiai tokie figūrą formuojantys apatiniai yra siuvami iš geros kokybės, patvaraus ir higieniško audinio. Pavyzdžiui, poliamido arba viskozės ir elastano derinio. Moterys vertina tai, kad tokie figūrą formuojantys apatiniai puikiai išlaiko kūno formas ir dailiai apgaubia kūną. Jie pasiūti iš lengvos, kvėpuojančios struktūros audinio, todėl patogūs dėvėti kasdien. Juos galima rinktis ir puošnius – iš nėrinių, gipiūro, tinklinio audinio ar kitaip pagražintus. Glaustinukė padeda atrodyti stilingai, jaustis laisvai,  patogiai ir elegantiškai.

Figūrą formuojanti glaustinukė trumpomis rankovėmis. Tai aukštos kokybės medžiagos besiūliai apatiniai, kurie dailina ne tik kūną, bet ir rankas. Kadangi apatiniai yra iš tvirto audinio, tai puikiai išlaiko kūno formas ir dailiai apgaubia kūną.

Glaustinukė ilgomis rankovėmis. Tokie apatiniai siuvami iš termo audinio (sudėtis – poliesteris, viskozė ir elastanas). Vertinama tai, kad tokia glaustinukė yra labai švelni, šilta ir maloni kūnui, audinys tamprus ir elastingas, todėl dailiai priglunda prie kūno, nesudaro papildomų klosčių, neišlenda iš kelnių ar sijono. Tokia glaustinukė ne tik tobulina figūrą. Ją galima dėvėti ir kaip įprastą palaidinę. Figūrą formuojantys apatiniai ilgomis rankovėmis idealiai tinka šaltesniais metų laikais.

Figūrą formuojanti glaustinukė su šortukais. Tai formuojanti glaustinukė ilgais šortukais ir reguliuojamomis petnešomis be liemenėlės, su krūtinės pakėlimo funkcija. Ji dailina ne tik visą kūną, bet ir kojas (visą šlaunų sritį). Ypač mėgstamos lazeriu kirptos glaustinukės, nes priglunda prie kūno lyg antra oda.

Figūrą formuojančios kelnaitės ar šortukai. Galima rinktis įprastas kelnaites arba su labai aukštu liemeniu. Pastarasis pasirinkimas ne tik padailina figūrą, bet ir prilaiko stuburą, pilvą. Kelnaitės ilgu liemeniu mėgstamos dėvėti po gimdymo ar įvairių intervencijų, kai norisi pagreitinti odos susitraukimą.

Figūrą formuojantys marškinėliai. Jie idealiai tinka toms, kurios nori sulyginti, pagražinti, patobulinti viršutinę kūno dalį. Kai kurie marškinėliai turi reguliuojamas petnešėles, kurios leidžia formuoti krūtinės padėtį. Taip pat ties krūtimis gali būti papildomi kompresijos įsiuvai. Kad ir kaip stipriai marškinėliai priglustų prie kūno, jie niekaip nevaržo judesių ir nekelia diskomforto.

Apsisprendėte, kokių figūrą formuojančių apatinių norite? O gal tiesiog norite susipažinti su plačiu apatinių asortimentu ir išsirinkti net kelis dominančius modelius? Apsilankykite trauzai.lt. Iš čia sunku išeiti tuščiomis!

https://www.trauzai.lt/visos-prekes/moterims/figura-formuojantys-apatiniai

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!