- Reklama -
Papilomų naikinimas „Vivus Sanus“ klinikoje atliekamas naudojant moderniausias lazerines technologijas ir kitą gydymo įrangą, todėl aukštos kokybės rezultatais galėsite būti užtikrinti
Papilomų naikinimas „Vivus Sanus“ klinikoje atliekamas naudojant moderniausias lazerines technologijas ir kitą gydymo įrangą, todėl aukštos kokybės rezultatais galėsite būti užtikrinti

Kamuoja papilomos virusas? Norite atkurti gražią ir sveiką odą? Papilomų naikinimas „Vivus Sanus“ klinikoje atliekamas naudojant moderniausias lazerines technologijas ir kitą gydymo įrangą, todėl aukštos kokybės rezultatais galėsite būti užtikrinti. Užsirašykite į kliniką jau dabar ir pamirškite odos susirgimus kartą bei visiems laikams!

Greitas ir efektyvus papilomų šalinimas

Papilomos virusas kyla kontaktiniu būdu, veikiant virusams. Ši odos liga dažniausiai būna lėtinė, tačiau jos metu įgyti požymiai odos, toli gražu, nepuošia. Puiki naujiena yra ta, kad papilomos viruso sukeliamus odos pakeitimus galima įveikti. Po specialių procedūrų, atliekamų moderniomis gydymo technologijomis, vėl galėsite mėgautis gražia bei sveika oda.

Papiloma pasireiškia įvairiose kūno vietose. Ši liga gali būti net pavojinga, pažeisti odą ar viršutinius kvėpavimo takus, gleivinę, net iš dalies lemti vėžinių susirgimų susidarymą organizme. Todėl pastebėjus pirmuosius papilomos požymius reikėtų neatidėlioti ir kreiptis į specialistus dėl gydymo.

Karpos yra vienas iš papilmos pasireiškimo požymių. Nuo viruso tipo priklauso, kurioje kūno vietoje jos atsiras. Karpos aptinkamos ne tik ant rankų, bet ir ant kaklo, veido, lytinių organų srityje ir kitur.

Papilomos gydymo būdai

Egzistuoja ne vienas būdas, kaip yra gydoma papiloma. Gydymo metodai parenkami atsižvelgiant į konkrečią situaciją ir odos sveikatos būklę, į papilomos tipą. Gydymas gali būti vietinis, bendras, chirurginis. 

Taikant vietinį papilomos gydymo metodą, naudojamos keratolitinės medžiagos, citotoksiniai preparatai, įvairūs tirpalai. Šios priemonės padeda pašalinti raginį odos sluoksnį. Prieš procedūrą būtų naudinga pasitarti su odos gydytoju, papasakoti apie savo alergijas bei kitus būdingus susirgimus. Pagal tai specialistas nustatys, ar neturite alergijos procedūros metu naudojamoms medžiagoms, parinks tinkamiausią gydymo metodą.

Po gydymo procedūrų, nepamirškite pasirūpinti savo odos priežiūra ir patys. Papilomos viruso galima išvengti stiprinant imunitetą, apsirūpinant reikiamais vitaminais bei mineralinėmis medžiagomis. Šis virusas paprastai kyla ir dėl higieninių sąlygų ar neatsakingų lytinių santykių, todėl reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai.

Kreipkitės į „Vivus Sanus“ klinikoje dirbančius specialistus ir papilomos virusą bei kitus odos susirgimus galėsite pamiršti. 

- Reklama -