- Reklama -
Tralo paslaugos Panevėžyje veikia visą parą ir gali atskubėti į bet kurią Lietuvos vietą
Tralo paslaugos Panevėžyje veikia visą parą ir gali atskubėti į bet kurią Lietuvos vietą

Automobilis sugedo kelyje ir nebegalite tęsti kelionės? Ne bėda, nes tralo paslaugos Panevėžyje veikia visą parą ir gali atskubėti į bet kurią Lietuvos vietą. Jau visai netrukus būsite pristatyti kartu su savo transportu į reikiamą vietą, kur mechanikai pasirūpins gedimais. Sutaisius mašiną galėsite vėl laisvai be rūpesčių visur keliauti. Skaitykite toliau ir sužinokite apie teikiamas techninės pagalbos paslaugas kelyje.

Pagalba bet kuriuo metu

Automobilio gedimas kelyje niekam nėra malonus nuotykis, ypač kai labai reikia pasiekti kelionės tikslą. Nemaloniausia yra tai, kad automobilis gali sugesti absoliučiai bet kada ir kad niekas nėra nuo to apsaugotas.  Be kita ko, tai pareikalauja ir papildomų išlaidų, nors būtų naudinga pasidomėti, ar jas padengia Jūsų automobilio draudimas. 

Dažniausiai genda senesnės ir prastai prižiūrimos transporto priemonės, tačiau pasitaiko ir taip, kad kelyje gali sugesti net ganėtinai naujas, gerai prižiūrimas automobilis. Tokiu atveju nepadarysite nieko kito, kaip tik turėsite galimybę pasinaudoti technine pagalba, kuri visada pasiruošusi atskubėti.

Iš tiesų, nėra netinkamo laiko sugesti automobiliui kelyje, nes pagalba veikia absoliučiai visą laiką. Paskambinsite pagalbos numeriu ir per artimiausią įmanomą laiką atskubės tralas, net vidury nakties ar savaitgalį. Visai netrukus būsite nuvežti į artimiausią autoservisą, kur vėliau jau bus pasirūpinta gedimų taisymu.

Kodėl genda automobilis?

Automobilio gedimo kelyje priežasčių gali būti labai įvairių. Kartais kas nors nutinka su ratais ar padangomis, gal sugenda sankaba ar kitos dalys. Vieni gedimai yra staigūs, visiškai nenumatyti, o kiti formuojasi laipsniškai. Jeigu ilgai ignoruojate kokių nors gedimų požymius ir nevežate taisyti transporto priemonės į autoservisą, vieną dieną ji gali imti ir sustoti, šitaip tarsi atsisakydama veikti. Todėl kruopšti priežiūra visuomet svarbiausia.

Nutinka ir taip, kad kelyje tiesiog pasibaigia kuras pamiršus jį papildyti. Galimi automobilio gedimai ir aikštelėje, kai nebeužsiveda mašina dėl išsikrovusio akumuliatoriaus ar kitų priežasčių. Visais atvejais atskubės techninė pagalba.

Greitai, patikimai ir tada, kai labiausiai reikia! Patikėkite savo rūpesčius techninei pagalbai ir jau visai netrukus galėsite vėl važiuoti savo automobiliu.

- Reklama -