- Reklama -

Nagų freza, t.y. pedikiūro, manikiūro ar odelių frezavimo įrankis – tai profesionali kosmetikos priemonė ypatingoms užduotims atlikti. Jos dėka manikiūrui ir pedikiūrui paruošiamos odelės ir nagų plokštelės.

Dauguma klientų, rinkdamiesi nagų stilistą, atkreipia dėmesį ne tik į patirtį ir paslaugos kokybę, bet ir į tai, kiek atsakingas šis žmogus. Nieko keisto – nuo ​​to priklauso visos procedūros sėkmė. Pavyzdžiui, labai svarbi problema yra darbo vietos švara ir kruopšti įrankių, įskaitant nagų frezos dezinfekcija ir sterilizacija.

Dezinfekcija – procedūra, kuria siekiama sunaikinti mikroorganizmus ir jų sporas. Dezinfekuojant sunaikinamos vegetatyvinės mikroorganizmų formos, tačiau ne visada pašalinamos sporinės formos. Dezinfekuota medžiaga nebūtinai turi būti sterili.

Štai keletas patarimų, kaip tai padaryti:

  • Valymas po kiekvieno naudojimo

Po kiekvieno naudojimo svarbu išvalyti nagų frezą. Tai padės pašalinti dulkes, bakterijas ir nagų likučius, kurie gali susikaupti ant įrankio. Specializuoti valikliai arba sterilizuojančios servetėlės yra puikus būdas tai padaryti.

  • Periodiškas išardymas ir valymas

Nagų freza turi būti periodiškai išardoma, kad galėtumėte išvalyti visus jos komponentus. Tai apima šlifavimo galvutę, veleną ir kitas dalis. Naudojant šiltą vandenį ir muilą, galite pašalinti nagų likučius ir bakterijas. Taip pat svarbu nuvalyti ir dezinfekuoti visas detales specialiais valikliais, kad užtikrintumėte higienišką naudojimąsi.

  • Šlifavimo galvutės pakeitimas

Šlifavimo galvutės yra dalis, kuri dažnai greičiausiai nusidėvi. Jei pastebite, kad šlifavimo galvutė tampa neveiksminga, pakeiskite ją nauja. Tai svarbu ne tik dėl našumo, bet ir dėl higienos – naudojant seną ar nenusidėvėjusią galvutę, galite rizikuoti infekcijos perdavimu.

  • Laikymas

Laikykite nagų frezą sausoje ir švarioje vietoje. Venkite palikti ją atvirame ore.

  • Dezinfekcija

Ypač svarbu dezinfekuoti nagų frezą. Naudojant specialius dezinfekavimo tirpalus arba servetėles, nuvalykite visą įrankį, kad būtų išvengta bakterijų ir infekcijų perdavimo.

Prižiūrint ir valant nagų frezą reguliariai, galite būti tikri, kad ji išliks veiksminga ir higieniška ilgą laiką. Jei pastebite bet kokius gedimus, geriau kreipkitės į profesionalų aptarnavimą arba remontą. Tai užtikrins, kad jūsų nagų freza veiktų optimaliai ir suteiktų jums geriausius rezultatus.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!