- Reklama -

Praktiški žmonės perspėja, jog terasinės plytelės pirmiausiai turi būti atsparios temperatūrų kaitai, nebijoti vandens ir kitokio nepageidaujamo gamtinio poveikio. Todėl terasai visiškai netinka glazūruotos, keraminės plytelės, nes jos nėra atsparios šalčiui.

Kokios plytelės labiausiai tiktų lauko terasos dangai?

Iš praktikos žinoma, kad lauko terasomis daugiausiai naudojasi šiltesniuoju metų laiku. Todėl jų grindų danga turi būti itin patvari ir nebijanti išorinio gamtinių reiškinių poveikio. Be to, pageidaujama, kad jas būtų lengva prižiūrėti. Kaip mano specialistai, geriausiai lauko terasai tinka akmens masės ir klinkerio plytelės, nes jos beveik neįtraukia į save vandens ir tuo pačiu yra labai atsparios dilimui.

Kur dar galima naudoti lauko terasoms tinkamas plyteles?

Kaip jau minėta, lauko terasoms labiausiai tinka natūralios akmens masės plytelės, nes jos pasižymi išskirtiniu patvarumu ir ilgu amžiumi. Todėl jos puikiai tinka ne tik lauko terasoms, bet ir sodybinio sklypo takeliams, keliukams. Jomis galima grįsti automobilių stovėjimo aikšteles, priėjimus prie komercinės paskirties įmonių, visuomeninių, kultūros ir švietimo įstaigų.

Ką dar gero galima pasakyti apie akmens masės plyteles?

Akmens masės plytelės nusipelno pagyrimo ir už puikią, netgi prabanga dvelkiančią išvaizdą, nepriekaištingą stilių. Be to, jas būtina pagirti ne tik už patvarumą, bet ir už tai, kad joms visiškai nebaisūs nei alinantys karščiai, nei spiginantys speigai, nei liūtys, kai vanduo pliaupia tarsi iš kibiro. Šios plytelės nepasiduoda ir mechaninio pobūdžio pažeidimams. Tad pasirinkę akmens masės plyteles savo lauko terasai, kitiems sodo aplinką puošiantiems paviršiams ar viešųjų erdvių pritaikymui visuomenei, tikrai nenusivilsite dėl savo pasirinkimo.

Kokius veiksmus reikia atlikti, jei nusprendėte įsigyti klinkerio arba akmens masės plyteles?

Bet kokias plyteles, ne tik akmens masės ar klinkerio, patogiausia yra pirkti internetu, nes tada jums nereikia kojos kelti iš namų, užteks susiekti su šiomis plytelėmis prekiaujančia internetine parduotuve. Jos svetainėje susipažinsite su visų parduodamų prekių pavyzdžiais, tada, kai išsirinksite tai, ko jums reikia, užsakysite norimą prekę, ir apmokėję už ją per internetinę bankininkystę, būsite tikri, jog per patį trumpiausią laiką ji pasieks jūsų namus bet kurioje šalies vietoje.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!