- Reklama -
Vienu svarbiausių akcentų - jūsų plaukų tipas
Vienu svarbiausių akcentų – jūsų plaukų tipas

Kad plaukų kaukės yra viena svarbiausių priemonių, kurią verta naudoti, norint turėti sveikus ir gražius plaukus, o taip pat – siekiant efektyviai kovoti su įvairiomis jų problemomis. tuo neabejoja niekas. Tačiau taip pat nereikia pamiršti, kad šiandien plaukams puoselėti skirtos kaukės sudaro tūkstantinį pasirinkimą, todėl svarbu žinoti, kaip išsirinkti tinkamiausią. Tai padaryti bus kur kas lengviau, jei atkreipsite dėmesį į tam tikrus akcentus, o beieškantieji aukštos kokybės gaminių, patraukliomis kainomis, turėtų užsukti į https://garbane.lt/282-kaukes-plaukams. 

Plaukų tipas ir būklė

Vienu svarbiausių akcentų turėtų tapti jūsų plaukų tipas. Štai, pavyzdžiui, jei jūsų plaukai –garbanoti ir jūs norite paryškinti natūralų jų grožį, puikiai tiks garbanas išryškinanti plaukų kaukė. Tačiau, jei tokius aplaukus turintieji nori džiaugtis tiesių plaukų šukuosena, pirmenybę derėtų teikti  kaukėms, kurios yra skirtos plaukų tiesinimui. Jei jūsų plaukai – sausi, puikiu taps intensyviai drėkinančios kaukės. Jos paprastai yra praturtintos itin įvairiais aliejais – avokadų, vynuogių kauliukų, migdolų, makadamijų ir t.t. Na, o, jei plaukai yra ne tik išsausėję, bet ir stipriai pažeisti tam tikrų veiksnių, pavyzdžiui, plaukų dažymo, cheminių procedūrų ar dažno formavimo įrankiais, puikiai tiks atstatančios, atkuriančios plaukų kaukės. Jos dažniausiai praturtintos ypač įvairiais vitaminais, šilko proteinais, medumi, keratinu ir t.t. Atkuriamos plauko vientisumas, struktūra, užtikrinama spindesys bei sveika išvaizda. 

Verta rinktis ir sulfatų bei parabenų neturinčias kaukes 

Šiandien prekyboje galite rasti ir parabenų, ir sulfatų neturinčias kaukes ir tai taip pat galėtų būti jūsų dėmesio verta investicija. Nors tokie priedai kaip parabenai bei sulfatai suteikia gaminiams papilomų savybių, pavyzdžiui, ilgina galiojimo laiką, nereikia pamiršti ir kitos pusės – jos gali sukelti galvos odos niežulį, paraudimą, įvairias alergijas reakcijas. Taigi, jei norite savo plaukų grožiu rūpintis užtikrindami maksimalų saugumą, puikiai tiks parabenų bei sulfatų neturinčios kaukės. Be to, jas verta rinktis ir itin jautrią galvos odą turintiems. 

Taigi, jei tik atsižvelgsite į kelis paprastus kriterijus, išsirinkti bus kur kas paprasčiau, o ir rezultatai džiugins labiau.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!