- Reklama -

Įrodyta, kad vaginalinių kamuoliukų bei vibratorių naudojimas yra naudingas moterų psichologinei bei fizinei sveikatai. Ką turėtume žinoti apie šiuos prietaisus?

Kas yra dvigubi vibratoriai?

Dvigubi vibratoriai – tai vibratoriai, kurie yra skirti vienu metu suteikti vaginalinę bei analinę arba klitorinę bei vaginalinę stimuliaciją. Dvi atšakas turintys, ergonomiška forma pasižymintys dvigubi vibratoriai yra lankstūs, glotnūs bei pakankamai galingi. Pažymėtina, kad šie vibratoriai yra skirti išskirtinai moterims.

Kokiomis savybėmis pasižymi dvigubi vibratoriai?

Dvigubi vibratoriai, kaip jau buvo minėta, turi dvi atšakas. Viena iš atšakų yra ženkliai trumpesnė už kitą. Trumpoji atšaka yra plokštesnė, todėl gerai priglunda prie klitorio arba analinės angos sienelės, kad efektyviai šiuos „taškus“ stimuliuotų. Ilgesnioji atšaka užsibaigia praplatėjimu, todėl „geba“ efektyviai stimuliuoti paslaptingąjį „G“ tašką.

Ergonomiškieji iš silikono bei ABS plastiko gaminami dvigubi vibratoriai turi du galingus variklius, užtikrinančius intensyvią bei nenutrūkstamą vibraciją. Pažymėtina, kad dauguma šių vibratorių modelių turi apie 10 vibravimo režimų, todėl bus nesunku pasirinkti tokį, kuris labiausiai atitinka Jūsų tos dienos poreikius bei nuotaiką.

Glotnių ir švelnių paviršių dvigubi vibratoriai yra lengvai valdomi, nereiklūs priežiūrai bei lengvai įkraunami, panaudojant komplekte esantį krovimo laidą. Daugiau informacijos apie dvigubus vibratorius bei didžiulį jų pasirinkimą rasite, sekdami šią nuorodą: https://aistra.lt/sekso-prekes/vibratoriai/dvigubi-vibratoriai.

Kas yra trigubi vibratoriai?

Trigubi vibratoriai – tai trijų atšakų vibratoriai, skirti vienu metu stimuliuoti tris jautrius taškus, t. y., vaginą, klitorį bei anusą. Šie vibratoriai, kaip ir prieš tai aptarti dvigubi vibratoriai, yra skirti išskirtinai dailiosios lyties solo žaidimams.

Kokiomis savybėmis pasižymi trigubi vibratoriai?

Trijų atšakų vibratoriai, kaip jau buvo minėta, turi tris atšakas: viršutinė vibratoriaus atšaka yra skirta klitorio stimuliacijai, vidurinė atšaka – vaginalinei stimuliacijai, o apatinė atšaka – anuso stimuliacijai.

Intuityviu valdymu pasižymintys trigubi vibratoriai taip pat yra gaminami iš silikono ir ABS plastiko bei turi tris neįtikėtinai galingus variklius, 9 skirtingų lygių vibracijos režimus bei yra visiškai atsparūs vandeniui, todėl šio tipo vibratoriumi bus galima naudotis ir duše arba vonioje.

Vibratoriai, turintys tris atšakas, yra įkraunami magnetiniu būdu. Jie yra labai lengvai valomi bei gali būti plaunami paprastu muiluotu vandeniu arba sekso žaisliukų valikliais.

Vaginaliniai kamuoliukai – ir raumenims stiprinti, ir susijaudinimui pasiekti

Vaginaliniai kamuoliukai – tai plastikiniai, silikoniniai ar metaliniai kamuoliukai, kurie iš esmės yra skirti Kėgelio pratimams atlikti, stiprinti makšties raumenis bei atstatyti makšties raumenų elastingumuą, tačiau jie taip pat padeda lytiškai susijaudinti, nes papildomai yra stimuliuojamos makšties sienelės. Pažymėtina, kad vaginaliniai kamuoliukai, kaip tikriausiai jau supratote, yra skirti išskirtinai moterims.

Kaip yra naudojami vaginaliniai kamuoliukai?

Kamuoliukams įsidėti Jums prireiks vandens pagrindu pagaminto lubrikanto. Patogiai atsistokite arba atsigulkite ir laikydama už rankenėlės įstumkite vaginalinius kamuoliukus į makštį ir atlikite Kėgelio pratimus. Įrodyta, kad reguliariai, t. y., kasdien nuo 15 min. iki 30 min., atliekant minėtus pratimus, pastebimai sustiprėja makšties raumenys ir pagerėja jų elastingumas.

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!