- Reklama -

Pavargusiems nuo pompastikos, ieškantiems šviežio, originalaus ir subtiliai elegantiško žvilgsnio į savo aksesuarus, siūlome susipažinti su estetika, lengvumu ir švara alsuojančiais minimalistiniais dirbiniais. Nors dalis žmonių mano, kad juvelyriniai dirbiniai skirti tik ypatingoms progoms, mes norime paneigti šį mitą ir parodyti, jog su minimalistiniais papuošalais gražiai ir elegantiškai galima atrodyti kasdien.

Atsakingai rinkitės žiedus

Žiedas – ilgaamžis papuošalas, kuris dažniausiai ant rankų nugula ilgiems metams. Ypač svarbu, kad šis aksesuaras atspindėtų jūsų charakterį ir stilių, nes su juo būtina jaustis patogiai.

Net kalbant apie vestuvinį ar sužadėtuvių žiedą atkreipkite dėmesį į faktą, jog jį nešiosite, ko gero, visą gyvenimą, todėl nešokite aukščiau bambos ir rinkitės tai, kas tinka, patinka ir, kas vis dar bus jauku po 10–50 metų.

Būtent vestuviniams žiedams jaunieji renkasi minimalizmą, nes žino, kad deimantai ar įvairūs raižiniai, su laiku, gali pabosti, o klasika ar minimalistinės detalės – ne. Rankų darbo papuošalai turi kurti pasitikėjimo ir mėgavimosi jausmą, todėl rinkdamiesi juvelyrą, kuris sukurs Jums svarbiausius gyvenimo žiedus, gerai su juo susipažinkite, aptarkite viską, kas norite, kad atsispindėtų jūsų jungtuvių žieduose bei kiekviename papuošalų kūrimo žingsnyje tartųsi su jumis dėl rezultato.

Taigi, kurdami minimalistinį žiedą, galite rinktis paprastą klasiką ar į žiedą inkrustuotą 1-3 brangakmenius. Na, o galbūt minimalizmo suteiks vos matomi raižiniai ar kitokia struktūra, kuri papuošalą „nuspalvins“ visai kitokiomis spalvomis.

Bendra visuma

Klaidinga manyti, kad vestuvių ar kokią kitą dieną, svarbiausias papuošalas – žiedas. Ir be jo, mes kuriame nepakartojamą įvaizdį, todėl reikia atsižvelgti ir į kitas detales: apyrankę, auskarus, grandinėlę.

Juvelyrai rekomenduoja didelį dėmesį skirti auskarams. Štai minimalizmu dvelkiantys auskarai tiks ir į šventę, ir į ofisą. Tačiau visų svarbiausia suprasti, jog papuošalų kiekis ir stilius priklauso nuo kuriamo įvaizdžio. Todėl jei ofise norite atrodyti elegantiškai – dailus žiedelis ir prie ausies prigludę auskarai – sukurs paprastumo įvaizdį. Na, o norinčioms kiek prašmatnesnio stiliaus, rekomenduojama rinktis apvalius ar kabančius auskarus (ne per daug ilgus) bei grandinėlę, kurie kartu sudėjus gražiai jungtųsi į bendrą visumą.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!