- Reklama -

Nepaisant Lietuvą drebinančios energetinės krizės ir aukščiausios infliacijos ES, valdančiosios Laisvės partijos atstovės Seime dėmesį nukreipė į porų „lovos reikalų“ sritį. Norima reglamentuoti „sekso“ procedūrą – prieš lytinį aktą reikės gauti vyro ar žmonos sutikimą. Toks „laisviečių“ siūlymas sukėlė didžiulę ironijos ir juoko bangą internete.

„Pagal dvi Seimo nares, kurios pateikia įstatymo projektą, sutikimas turi būti aiškiai išreikštas, nurodant tikslų laiką ir datą.

Taip pat dėl tikrumo reikia dviejų nepriklausomų liudininkų su videokameromis, kad „sutikimo seksui“ ceremoniją bei patį savanorišką aktą fiksuotų vaizdo įranga. Įrašas turėtų būti saugomas komerciniame banke sumokant už pasaugojimą ir priežiūrą pagal nustatytus įkainius neribotą laiką, nes „me too“ gali išlįsti ir po 25 metų ir daugiau. Per tiek laiko gali pasikeisti ir sutikimo išraišką ir senovinis archaiškas pasakymas: „taip, sutinku su tavim (vardas pavardė, gimimo metai, ūgis, svoris, soc. draudimo numeris) atlikti vieną vienetą lytinio akto“, po tam tikro laiko gali būti jau nelaikomas tinkamu sutikimu, nes nebuvo patvirtina notariškai ir Seimo žmogaus teisių viešame komiteto posėdyje.

Atkreiptinas dėmesys, kad tiesioginė „sutikimo lytiniam aktui“ ceremonijos vaizdo ir garso transliacija per LRT užtikrintų viešumą inovatyvumą, laisvę ir demokratiją, todėl rekomenduojama iš anksto derinti transliuojamos „sekso ceremonijos“ vaizdo kokybės techninius parametrus ir apšvietimo charakteristikas.

Manau, kad kiekvienas sąmoningas pilietis suvokia, kad esant nepaprastajai padėčiai šalyje užsiimti seksu tamsoje nelegalu, draudžiama ir už tai baudžiama, o „seksas“ prie dirbtinės šviesos kenkia nacionaliniam energetiniam saugumui.

Suprantama, kad LRT eteris – ne guminis, todėl dėl didelio užimtumo reiktų sudaryti eilę savo „sekso ceremonijos transliacijai“, iš anksto sumokant žyminį mokestį VMI ir pranešus SODRAI ne anksčiau kaip prieš du metus iki galimos transliacijos.

Lytiniai santykiai užsienyje atostogų metu traktuojami kaip nelegali veikla ir baudžiami laisvės atėmimu iki 2 metų arba bauda iki 5000 eur, net jei yra išreikštas partnerio sutikimas užsienio kalba, tos šalies, kurioje atostogaujama ir yra vietinės administracijos suderinimas“, – savo paskyroje feisbuke šaržavo garsus visuomenininkas, aktorius, režisierius Artūras Orlauskas.

- Reklama -

7 KOMENTARAI

  1. Kaip norit taip sakykit , bet biudžetą rekės surinkti – taigi reikia prisiimti įstatymus , o paskui ieškoti kelių kaip apmokestyti , net ir lovos reikalus. Gal būt sutoktinius apmokestyti kokiu tai bedrai nustatytu tarifu + PVM mokesčiu. Na o jaunimas turės įsigyti abonentinę kortęlią – perbraukiai , nuskaitė ir pirmyn……. Cirkas…. .

  2. panašu, kad šitos dvi yra paleistos tiesiog drumsti vandenį ir kelti skandalą, paprasčiausiai nukreipiant dėmesį nuo daug rimtesnių dalykų. Nes, matyt, seimas susimokęs su vyriausybe, eilinį kartą bando iškrėsti visiems mums šunybę. Gali būti, kad tai tiesiogiai susiję su tos stambulo sutarties ar kokio partnerystės įstatymo prastūmimu. šiaip, beveik dvi savaites eksploatavo karalienės šermenų temą, dabar palaidojo, tai reikia naujos dūmų uždangos, o konservų aktyvistės visad po ranka. nereikia tiek dėmesio skirti šitam šizofreniškam reikalui ir ,,neiššaudyti visų šovinių į orą”. Šitie, lyg ir rimtos institucijos atstovų kvailiojimai, sakyte sako mums visiems, kad tuos išrinktuosius reikia prižiūrėti, nes visai pasileido.
    Beje, už jas balsavusieji, tikriausiai joms, kaip savo atstovėms, ir suteikė tokius įgaliojimus? VRK puslapyje matosi, kad šitas aktyvistes išrinko Daugiamandatinėje apygardoje visų Vilniaus ir Kauno; Panevėžio vakarinės; apygardos, kurioje yra Pravieniškės :); Raudondvario; Garliavos; Mėguvos; Alytaus; Danės; Nemenčinės ir, aišku, pasaulio lietuvių(? :)) RINKĖJAI. – žodžiu, JOS tikrai žino, ką daro, nes atstovauja labai plačią geografinę ir, tikriausiai socialinę rinkėjų imtį. todėl nereikia nei stebėtis, nei piktintis, o tik pasiruošti uoliai vykdyti ir šitą nurodymą 🙂 (kiek kvailų ir nelogiškų nurodymų jau yra įvykdyta ir tebevykdoma?). O policija ir jėgos struktūros su prokurorais bei teismais, turi pasiruošti užtikrinti, kad įstatymas būtų tinkamai įgyvendintas ir vydomas :). jei toks įstatymas bus priimtas – pirmiausiai siūlau jį įgyvendinti jas rinkusiose apygardose :):):).

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!