- Reklama -

Tiesa išlaisvina. Ačiū generolui Ričardui Pociui už drąsą pasakyti tiesą apie dabartinę valdžią.

Tai, apie ką drąsiai ir viešai prabilo buvęs Viešojo saugumo tarnybos vadas generolas Ričardas Pocius, nėra tik kažkoks konfliktėlis su VRM ministre Agne Bilotaite dėl procedūrų. Tai generolo aiškus ir nedviprasmiškas pareiškimas, kad šita valdžia naikina vidaus reikalų sistemą. Ir tai šita valdžia daro su pasimėgavimu, ne tik siurbdama iš jos pinigus, bet ir grubiausiu būdu žemindama bei taikydama mobingą aukštiems vidaus reikalų sistemos pareigūnams.

Tikriausiai niekam nereikia priminti, kieno tai metodai, kuomet siekiama palaužti žmogų, jo pagarbą valstybei ir vertybėms, atimant iš jo garbę ir orumą. Tad šita valdžia, kaip stropi savo mokytojo mokinė, elgiasi lygiai taip pat. Ir šiandien jau kyla klausimas ne dėl ministrės ar visos vyriausybės nekompetencijos, BET, KODĖL šitos valdžios atstovai visais būdais siekia susilpninti teisėsaugą ir imasi net banditiškų metodų, grasindami generolams?!

Praėjusią savaitę mūsų šešėlinės Vyriausybės posėdyje dalyvavo teisėsaugos atstovai – Generalinės prokurorės pavaduotojas, Teisėjų tarybos pirmininko pavaduotoja, policijos atstovas ir visi jie teigė, kad vidaus reikalų sistema stokoja žmogiškųjų resursų dėl pinigų stygiaus, teisėjams, prokurorams ir policininkams tenka dirbti nežmoniškais krūviais už gėdingai žemą atlyginimą.

Vyriausybė neranda pinigų… ir negana to, veja iš sistemos Lietuvai lojalius pareigūnus.

Jei šita valdžia Lietuvą nori palikti be teisėsaugos, tai gali reikšti tik viena, kad ji siekia valstybėje chaoso, kurio niekas nesugebėtų nei suvaldyti, nei pasipriešinti įvairioms provokacijoms, ypač toms, kurios gali kilti dėl šios „gaujos“ veiklos.

Kitaip šios valdžios jau nebeišeina vadinti, nes ji jau seniai parodė, kad neatstovauja politinėms ideologijos. Jos metodai – banditų gaujos metodai. Todėl teisėsaugoje jai nereikia principingų profesionalų, nereikia teisėjų, prokurorų ir policininkų, nes gauja nori įvesti savo gaujos „įstatymus“ ir susidoros su visais, kurie neparankūs, kurie trukdys vogti, trukdys šitai valdžiai atiduoti energetikos sektorių spekuliantams, kuriems nugaras iki gyvenimo galo lenks kiekvienas lietuvis.

Taigi, jų svajonė – iš savo sostų stebėti šias „bado žaidynes“. Jei niekas artimiausiu metu nesikeis, padoriems pareigūnams greitai truks kantrybė, kam dar netrūko… ir, kaip minėjau praėjusią savaitę, matysime dar vieną emigrantų bangą, kuri vyks dirbti ir gyventi svetur.

Klykdami, kad visuomenės interesą ginanti opozicija yra prorusiška, šitos gaujos atstovai baigia nustekenti Lietuvą iki tokio lygio, kad nebus, kam jos ginti. Taigi, valdymas pagal jų banditišką suvokimą jau neapsiriboja vien tik kriminalinio pasaulio svajonėmis leisti laisvai klestėti narkomafijai, kontrabandininkams ir apgavikams. Jie sunaikins viską galutinai, kas šiandien, karo kaimynystėje akivaizdoje, labai paranku Rusijai. Ir manęs jau niekas nebeįtikins, kad yra kitaip.

Ramūnas Karbauskis

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!