- Reklama -

Kamuolys

Cristiano Ronaldo – vienas geriausių planetos futbolininkų. Apie šį portugalą visas pasaulis kalba jau gerus dešimt metų, o sportininkas yra žinomas toli gražu ne tik futbolo pasaulyje.

Praėjusią vasarą C. Ronaldo netikėtai nusprendė persikelti iš Madrido „Real“ į Turino „Juventus“ klubą. Tiesa, tai nebuvo vienintelis ryškus įvykis susijęs su daugiausiai sekėjų „Instagram“ socialiniame tinkle turinčiu pasaulio žmogumi. C. Ronaldo pasivijo ir potencialiai praeityje padaryta nuodėmė – išprievartavimo skandalas.

Pranešė Vokeitijos leidinys

Istorija į dienos šviesą pradėjo lįsti praėjusių metų liepą. Apie tai išsamiai pranešė garsus Vokietijos leidinys „Spiegel“. Buvo paskelbta, kad C. Ronaldo seksualinę prievartą panaudojo prieš beveik 10 metų viename Las Vegaso viešbučių.

Leidinio paskelbtoje informacijoje buvo paviešinta net tiksli data kada galėjo įvykti potencialus nusikaltimas. Pranešama, kad C. Ronaldo nederamai elgėsi 2009-ųjų birželio 12-ąją dieną, dar prieš įvykstant jo perėjimui iš „Manchester United“ į Madrido „Real“.

C. Ronaldo kaltinanti mergina – amerikietė Kathryn Mayorga. Ji su futbolininku susidūrė viename iš lošimų sostinės kazino, o vėliau veiksmas persikėlė į viešbutį kuriame buvo apsistojęs portugalas.

Tylėjo, kadangi gavo pinigų?

Daugeliui žmonių kyla klausimas – jei moteris išties sako tiesą, kodėl ji tiek laiko tylėjo? K. Mayorga čia turi savo paaiškinimą.

Pasak amerikietės, jai „už tylą“ buvo sumokėta įspūdinga suma – net 375 tūkst. Jungtinių Amerikos Valstijų dolerių. Tiesa, jos teigimu buvo sutarta, kad ji negalės nieko kalbėti tik tam tikrą laiko tarpą, o jis, neva, jau baigėsi.

Be to, K. Mayorga pabrėžia, kad jos apsisprendimą prabilti paskatino ir „Me too“ judėjimas (liet. „Aš irgi“ – aut. past.). Šio judėjimo esmė – visoms seksualinę prievartą patyrusioms moterims apie tai pasisakyti.

Įdomu ir tai, jog moteris prabilo būtent tada, kai C. Ronaldo paliko „Real“ klubą. Tai paskatino kalbas, kad galimame susitarime galėjo dalyvauti ir šis Ispanijos grandas. Tiesa, pats klubas tą griežtai neigia.

C. Ronaldo pripažįstą turėjęs lytinių santykių, bet prievartavimą neigia

Portugalas C. Ronaldo pripažįsta, jog su K. Mayorga minėtu laiku išties turėjo lytinių santykių, tačiau pasak futbolininko tai vyko abipusiu susitarimu. Reikia pripažinti, jog tokia versija taip pat skamba įtikinamai, kadangi pramogų pasaulyje buvo ne vienas atvejis, kai įžymybės buvo apkaltinos nepagrįstai.

Puikus to pavyzdys – legendinis NBA krepšininkas Kobe Bryantas. Prieš kurį laiką jis buvo atsidūręs panašioje situacijoje kaip C. Ronaldo, tačiau po ilgų teismo procesų Kobe buvo pilnai išteisintas ir visi įtarimai panaikinti.

Tiesa, kaltinančioji tvirtina galinti detaliai įvardinti visą seksualinį aktą pradedant nuo sekso pozos kuria viskas buvo atlikta. Ji teigia, kad C. Ronaldo ją išprievartavo analiniu būdu.

Keturių vaikų tėvas

Anksčiau C. Ronaldo turėjo vakarėlių liūto įvaizdį, todėl jo dalyvavimas įvairiuose vakarėliuose veikiausiai nieko per daug nestebino. Visgi, dabar 5 kartus geriausiu planetos futbolininku pripažintas saugas yra jau keturių vaikų tėvas.

Dar prieš keletą metų surogatinė motina jam pagimdė sūnų, o prieš metus C. Ronaldo šeimą papildė ir dar trys nariai. Nuo kitos surogatinės motinos jam gimė dvyniai, tuo tarpu širdies draugė panašiu laiku pagimdė dukrelę.

Taigi, dabartinis C. Ronaldo, kaip atsakingo šeimos vyro, įvaizdis leidžia manyti, jog nusikaltimo galėjo ir nebūti. Kita vertus internete galima surasti ne vieną istoriją, kad jaunystėje šis žaidėjas buvo tikras velnias.

Rezultatų nepaveikė

Nepaisant to, jog dėl įsisiūbavusio skandalo vyksta teisminiai procesai ir C. Ronaldo dar gali būti pripažintas kaltu, panašu, kad jo rezultatams tai įtakos neturi. Vos tik persikėlęs į Italiją, C. Ronaldo iš pradžių sunkiai adaptavosi „Seria A“ pirmenybėse, bet tai truko labi neilgai.

Šiuo metu portugalas Italijos čempionate jau yra įmušęs 18 įvarčių ir pagal šį rodiklį neturi sau lygių. Reikia pripažinti, kad tai neeilinis rezultatas atsižvelgiant į tai, jog gyvai legendai jau 34-eri metai.

C. Ronaldo atstovaujama „Juventus“ tvirtai pirmauja vietinėse pirmenybėse ir, kaip spėja futbolo forumas, pavasarį veikiausiai dar karta taps šalies čempione, tačiau portugalo ambicijos tuo tikrai neapsiriboja.

Visų skandalų apsuptyje jis ne kartą pabrėžė, jog koncentruojasi tik į futbolą, o pagrindinis jo tikslas su „Juventus“ klubu iškovoti Čempionų lygos trofėjų. Jei C. Ronaldo pavyktų tą padaryti, tai būtų jau šeštasis titulas jo įspūdingoje karjeroje.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!