- Reklama -

„Remiantis naujai paskelbtais duomenimis, kuriuos 2021 m. gavo JAV sveikatos agentūros, bet kurie nebuvo pristatyti visuomenei, JAV kariuomenė sudarė sutartį su „Humetrix Cloud Services“, kad ji analizuotų vakcinų duomenis. Bendrovė atliko naują analizę, nes 2021 m. valdžios institucijos svarstė, ar būtini COVID-19 vakcinos stiprintuvai, nes tyrimai rodė, kad vakcinos veiksmingumas mažėja“, – pranešė „The Epoch Times“.

Kaip rašoma straipsnyje, remiantis naujai atskleistais dokumentais, „Humetrix“ tyrėjai nustatė, kad visų COVID-19 atvejų tarp vyresnio amžiaus žmonių daugiausia buvo paskiepyti žmonės.

„2021 m. liepos 31 d. pasibaigusią savaitę po vakcinacijos COVID-19 atvejai sudarė 73 procentus 65 metų ir vyresnių žmonių atvejų, nustatė tyrimas. Pagyvenę žmonės tuo metu buvo visiškai paskiepyti 80 procentų.

Mokslininkai nustatė, kad proveržio infekcijos dažnis buvo didesnis tarp anksti paskiepytų asmenų. Jie apskaičiavo, kad tų, kurie buvo paskiepyti prieš penkis ar šešis mėnesius, rodikliai buvo dvigubai didesni, palyginti su žmonėmis, paskiepytų prieš tris ar keturis mėnesius“, – teigiama straipsnyje.

Proveržio atvejai prasidėjo 2021 metų sausį.

Tyrėjai apskaičiavo, kad vakcinos veiksmingumas (VE) nuo infekcijos buvo tik 33 procentai, o veiksmingumas prieš hospitalizavimą sumažėjo iki 57 procentų.

Tyrėjai taip pat nustatė, kad senjorai, anksčiau sirgę COVID-19 ir pasveikę, dažniau išvengdavo hospitalizacijos. Rizikos veiksniai buvo rimtos pagrindinės ligos, tokios kaip nutukimas ir buvimas vyresnio amžiaus arba vyresnis nei 85 metų amžiaus grupėje.

Buvo atlikta 20 milijonų Medicare naudos gavėjų, įskaitant 5,6 milijono senjorų, kurie gavo pirminę COVID-19 vakcinos seriją, kohortos analizė.

„Mūsų stebėjimo tyrimo VE rezultatai rodo labai reikšmingą VE sumažėjimą nuo infekcijos ir hospitalizavimo pandemijos delta fazėje asmenims, paskiepytiems Pfizer arba Moderna vakcina, 5–6 mėnesius po vakcinacijos, palyginus su 3–4 mėnesiais po vakcinacijos“, – 2021 m. rugsėjo 15 d. el.laiške aukščiausiems JAV maisto ir vaistų administracijos (FDA) pareigūnams parašė „Humetrix“ prezidentė ir generalinė direktorė dr. Bettina Experton.

„Humetrix“ taip pat nustatė, kad tarp visiškai paskiepytų asmenų nuo COVID-19 pandemijos pradžios buvo 133 000 atvejų, 27 000 hospitalizacijų ir 8 300 intensyvios terapijos atvejų.

Dr. Experton atskleidė, kad 2021 m. rugpjūčio mėn. „Humetrix“ pasidalijo duomenimis su JAV ligų kontrolės ir prevencijos centrais (CDC).

„Būtų buvę malonu žinoti, kad [kariškiai] tai vykdė anksčiau. Taip pat galėjo būti puiku, kad CDC pasidalintų duomenimis“, – atsakydamas kolegoms sakė vienas iš FDA pareigūnų daktaras Peteris Marksas.

„Mano nuomone, tai kelia didesnį nerimą nei kiti mūsų turimi duomenys“, – atsakė tuo metu laikinai einanti FDA komisarė dr. Janet Woodcock.

Pristatymą ir el. laiškus gavo Informed Consent Action Network, ne pelno siekianti organizacija, kuri pagal Informacijos laisvės įstatymą (FOIA) siekia užtikrinti medicininių klausimų skaidrumą.

„Sunku tai vertinti kaip ką nors kitą, išskyrus tai, kad mūsų sveikatos priežiūros institucijos nesugebėjo įvertinti, dalytis, paviešinti vertingus realaus pasaulio duomenis ir veikti pagal juos, esant vadinamajai pandemijai“, – sakė Del Bigtree, organizacijos įkūrėjas.

Ir be FOIA visuomenė greičiausiai niekada nebūtų informuota apie šias nesėkmes, kurios, žinoma, leidžia jas daryti vėl ir vėl.

FDA ir CDC atsisakė komentuoti.

CDC, FDA ir Nacionaliniai sveikatos institutai nesidalino duomenimis su visuomene, nes svarstė, ar reikia išvalyti ir rekomenduoti COVID-19 vakcinos stiprintuvus.

2021 m. rugpjūčio 30 d. CDC surengė susitikimą su vakcinų patarėjais. Susitikimo metu CDC pareigūnai išnagrinėjo naujus duomenis apie mažėjantį vakcinų veiksmingumą. Tačiau karinis tyrimas nebuvo įtrauktas.

2021 m. rugsėjo 17 d. FDA surengė panašų susitikimą. Dalyvavo CDC. „Humetrix“ analizė per tą susitikimą taip pat nebuvo pristatyta.

„Abi agentūros agresyviai reklamavo COVID-19 vakcinas per visą pandemiją, be kita ko, teikdamos jas stipriai apsaugančias nuo sunkių ligų, net ir po to, kai jų pačių duomenys rodo, kad taip nėra.

CDC pateikė (pdf) duomenis iš COVID-NET, vienos iš savo sistemų, kurie parodė, kad veiksmingumas prieš su COVID-19 susijusį hospitalizavimą tarp vyresnio amžiaus žmonių sumažėjo nuo Delta varianto atsiradimo, tačiau šie duomenys vis tiek parodė 80 procentų efektyvumą.

Pristatyme taip pat buvo pateikti duomenys iš išorės tyrėjų ir Izraelio, kurie apskaičiavo, kad Delta eros apsauga nuo infekcijos svyravo nuo 39 iki 84 proc., o veiksmingumas gydant hospitalizavimą svyravo nuo 75 iki 95 proc.

FDA daugeliui amerikiečių pateikė Pfizer stiprintuvą. CDC patarė daugumai žmonių jį gauti. Vėliau agentūros išplėtė stiprintuvo aprašą ir rekomendacijas beveik visiems 5 metų ir vyresniems amerikiečiams, o „Moderna“ injekcija buvo dar viena galimybė. Nuo to laiko valdžia pakeitė senus šratus dėl jų patvarumo stokos ir ruošiasi šį rudenį išleisti dar vieną šratų sąrašą“ – parašė „The Epoch Times“.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!