- Reklama -

Algimantas Rusteika

Visą vakarą G. Nausėda kaip povas vienas sėdėjo TV forume. Jokių diskusijų ir oponentų. Kalba apie krepšinį ir iš anksto žinomi klausimai. Tokia piaro šventė.

Pastebėjot, visa konservų kritika Gitanui baigėsi? Visa LRT švelni ironija išnyko. Kalba žmogus, kaip išgelbės Ukrainą, ir kitų problemų ir vargo beveik ir nebemato.

Manot, tai šiaip? Iš tokių nedidelių, bet esminių smulkmenų visada mes, pragyvenę Ezopo kalbų ir TSKP CK Politbiuro pareiškimų bei programos Vremia laikus, mokam suprasti giluminius judesius, nes ta epocha sugrįžo su trenksmu.

Seniai nutilo Gitano kalbos apie tautos tradicijas ir vertybes. Baigėsi konservatnikų kritika jo atžvilgiu. Su šeimų organizacijomis ir disidentais ne tik susitikti nesiteikia, bet net į laiškus ponulio kanceliarija nebeatsako.

Išvada paprasta kaip karvės blynas. Grybauskaitė į prezidentus neis, kito varianto konservatoriai neturi, politinė ir fizinė pabaiga čia pat. Pasirinko. Susitarė, o gal ir ne – tegu AIG įsivaizduoja, kad čia jo žavesys suveikė.

Gitanas – valdžios partijos kandidatas. Dabar reikia sukurti gerą įvaizdį.

Bus dirbama su visais galimais variantais, viską Gitanas užklos Rusijos grėsme, žmonių natūralia užuojauta Ukrainos žmonėms ir apsimestiniu rūpesčiu „brangiais Lietuvos žmonėmis“.

Viskas bus padaryta, kad jokių permainų, pokyčių ir reformų nebūtų.

Šeimininkai taip nutarė. Išdidi ir laisvę mylinti tauta gali nusipirkti spragėsių, alaus, sėstis prie klaviatūrų ir vaidinti kovotojus.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!