- Reklama -
Dar kovo 11-ąją A.Butkevičius aludėje

Revoliucijų specialistas Audrius Butkevičius, prieš savaitę pareiškęs „Fronto“ partijos pirmininkui Algirdui Paleckiui apie pasitraukimą iš partijos rinkimų štabo pirmininko pareigų ir išsibraukimą iš kandidatų Europos parlamentą sąrašo, po kelionės į užsienį persigalvojo. Šį vakarą iki vėlumos posėdžiavusiame „Fronto“ partijos prezidiume Audrius Butkevičius kartu su verslininku, perbėgėliu iš Darbo bei Socialdemokratų partijų Alvydu Pociumi, nusprendė patys eiti pirmaisiais numeriais „Fronto“ partijos kandidatų sąraše į Europos Parlamentą, o partijos pirmininką Algirdą Paleckį iš kandidatų sąrašo iš viso išbraukti.

„Audrius Butkevičius bet kokiomis priemonėmis ir „per negaliu“ privalo patekti į Europos Parlamentą, todėl dabar jam visos priemonės pateisinamos – kad ir paties Algirdo Paleckio pašalinimas iš kandidatų į Europos Parlamentą sąrašo“, – „Karštam komentarui“ sakė šaltiniai iš A.Butkevičiaus aplinkos.

Ar pavyks Audriui Butkevičiui įvykdyti perversmą „Fronto“ partijos vadovaujamoje struktūroje, sužinosime jau rytoj ryte – ketvirtadienį, 9 valandą, „Fronto“ partijos būstinėje K.Šimulionio g. 5, Vilniuje, įvyks „Fronto“ partijos prezidiumo posėdis, kuriame A.Butkevičius su A.Pociumi bandys pašalinti A.Paleckį iš „Fronto“ partijos kandidatų į Europos Parlamentą sąrašo.

2009-04-29 23:56 val.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!