- Reklama -

Panašu, kad A.Zuokas nežino nei kur, nei kaip pabučiuoti, kad nuo 2007 metų snaudžianti miegančioji gražuolė atsibustų. KK nuotr.

Lietuvos laisvės sąjungos (LLS) valdyba patvirtino esamo Vilniaus mero Artūro Zuoko kandidatūrą į Vilniaus merus ir kandidatų sąrašą rinkimuose į Vilniaus m. Savivaldybės tarybą.

„Dalyvaudami rinkimuose 2011 metais, žadėjome pažadinti Vilnių – miegančią gražuolę, kuri snaudžia nuo 2007 metų”, – sakė Lietuvos laisvės sąjungos pirmininkas Artūras Zuokas.

” Savo kadencijos metu išvedėme  Vilnių iš savotiškos aklavietės, suteikėme miestui energijos ir sugrąžinome pasitikėjimą savo jėgomis”, – gyrėsi A.Zuokas, pamiršęs, kad būtent jo vadovavimo Vilniui metu sostinės skola perkopė gerokai virš milijardo litų.

“Jaučiame pareigą tęsti pradėtus darbus ir sieksime vilniečių pasitikėjimo kartu su savo komanda. Bernardinų sodas – tik pradžia. Miestui, kaip ir sodui, reikia kantrybės, rūpesčio ir atkaklaus triūso. Jis klestės, kai to sieksime visi, bendromis jėgomis“, – taip savo kandidatavimą į Vilniaus merus pristatė dabartinis sostinės meras A.Zuokas.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!