- Reklama -

Seimo Pirmininkė Loreta Graužinienė vidaus reikalų ministro poelgį šį rytą aptarė su Lietuvos Respublikos Prezidente. KK nuotr.

Seimo Pirmininkė Loreta Graužinienė, atsižvelgdama į Seimo frakcijų seniūnų prašymus, seniūnų pasitarimą ketina kviesti kitą savaitę, nes dauguma seniūnų šiandien yra išvykę į rinkimų apylinkes. Tikslus susitikimo laikas bus praneštas vėliau.

Į frakcijų seniūnų pasitarimą parlamento vadovė taip pat ketina kviesti Ministrą Pirmininką, vidaus reikalų ministrą, generalinį policijos komisarą, kriminalinės policijos biuro vadovą, Prezidentūros atstovus bei Seimo Teisės ir teisėtvarkos komiteto vadovybę.

Seimo Pirmininkė Loreta Graužinienė vidaus reikalų ministro poelgį šį rytą aptarė su Lietuvos Respublikos Prezidente ir Ministru Pirmininku. Komentuodama naktinį pokalbį su vidaus reikalų ministru, parlamento vadovė pabrėžia, kad ministras, perpasakodamas pokalbio turinį, „švelniai tariant“, meluoja.

Seimo Pirmininkė Loreta Graužinienė su ministru kalbėjosi savo kabinete vyriausybinio ryšio telefonu. Parlamento vadovė kreipėsi į Vyriausybinio ryšio centrą, prašydama pateikti informaciją apie pokalbį ir pokalbio išklotinę. Pokalbio turinys nėra slaptas, todėl su jo detalėmis galės susipažinti ne tik posėdžio dalyviai, bet ir visuomenė.

„Noriu atsakingai pareikšti, kad tai nėra asmeninis Loretos Graužinienės klausimas, tai yra Vyriausybės ir Seimo konstitucinio bendradarbiavimo klausimas“, – teigia parlamento vadovė.

LRS inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!