- Reklama -
"Veikėjams, kuriems buvau išskirtinai neparankus iki šiol, ir vėl neramu. Todėl nenuostabu, kad vos pasigirdus apie mano galimą kandidatavimą į Seimą iš karto sulaukiau išskirtinio dėmesio", - sako D.Kreivys. Seimo archyvo nuotr.

Veikėjams, kuriems buvau išskirtinai neparankus iki šiol, ir vėl neramu. Visa, ką dariau pastaruosius dvejus metus, būdamas ūkio ministru, senosios nomenklatūrinės sistemos – korumpuotų viešųjų pirkimų, neskaidrios ES paramos skirstymo, neefektyvaus valstybinio turto valdymo – architektams labai nepatiko ir nepatinka. Todėl nenuostabu, kad vos pasigirdus apie mano galimą kandidatavimą į Seimą iš karto sulaukiau išskirtinio dėmesio.

Pastarąsias kelias savaites žiniasklaidos priemonėse buvo galima skaityti nepagrįstų kaltinimų ir tendencingos informacijos neva trukdžiau susijungti Turto bankui su Turto fondu. Šiandien paskelbta informacija, kad su D. Kreiviu susijusioms bendrovėms net du ministrai atseikėjo europinę paramą.

Tačiau prielaidos, kad D. Kreivys galimai įtakojo net du ministrus ir įvairias verslo asociacijas, kad šios gautą paramą perskirsto taip, kad liktų patenkintos tik su manim susijusios įmonės, yra visiškai nepagrįstos ir tendencingos. Kategoriškai atmetu bandymus klaidinti visuomenę ir sieti įmonių gautą paramą su mano partine priklausomybe ar buvusiu darbu vyriausybėje. Įmonių vadovai kreipdamiesi dėl ES paramos arba dalyvaudami konkursuose manęs neinformuoja ir jokios pagalbos joms neteikiau ir neteiksiu.

Dar kartą noriu priminti, kad su manimi siejamoms bendrovėms, vadovauja profesionalūs, savarankiškai veikiantys ir sprendimus priimantys vadovai, kurie atsakingi už įmonių rezultatus, jų sėkmes ir nesėkmes. Įmonių vadovų pagrindinė užduotis – rūpintis bendrovių rezultatais, darbuotojų atlyginimais ir darbo sąlygomis bei bendruomenės gerove sąžiningai mokant visus valstybei priklausančius mokesčius.

TS-LKD Prezidiumo narys

Dainius Kreivys

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!