- Reklama -

D.Pavalkis paneigė, kad jam buvo daromas spaudimas. KK nuotr.

Antradienį, gegužės 5 d., į Prezidiumo posėdį susirinkę Darbo partijos nariai diskutavo apie kandidatą į švietimo ir mokslo ministrus, galėsiantį pakeisti iki šiol ministerijai vadovavusį Dainių Pavalkį.

“Sprendimas buvo priimtas atsakingai – po išsamių diskusijų, išklausius visas susirinkusių prezidiumo narių išsakytas nuomones. Esame atsakingi prieš švietimo bendruomenę ir Lietuvos žmones, todėl teiksime kandidatus, kurie turi pakankamai patirties ir žinių, kad galėtų spręsti aktualias švietimo problemas. Noriu pabrėžti, kad Darbo partija tikrai turi ką pasiūlyti Premjerui”, – pabrėžė laikinasis Darbo partijos pirmininkas Valentinas Bukauskas.

Prezidiumo posėdyje pasisakė ir buvęs švietimo ir mokslo ministras D. Pavalkis, kuris pabrėžė, kad atleidžiant jį iš užimamų pareigų nebuvo naudojami jokie grasinimai ir šantažas. Buvęs švietimo ir mokslo ministras taip pat paneigė, kad jam buvo daromas spaudimas.

“Noriu atkreipti dėmesį, kad niekur nesu minėjęs, jog buvau atleistas, naudojant kažkokius kriminalinius metodus ir noriu, kad pagaliau ši istorija su mano atleidimu baigtųsi”, – pabrėžė buvęs švietimo ir mokslo ministras D. Pavalkis.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!