- Reklama -

Jonas Pinskus. KK nuotr.

Darbo partijos Vilniaus miesto skyriaus taryba Joną Pinskų patvirtino kandidatu į Vilniaus merus. Anot jo, toks tarybos sprendimas yra rimtas įpareigojimas siekti maksimalaus rezultato per tiesioginius mero rinkimus.

„Dėkoju visiems išreiškusiems pasitikėjimą. Galiu užtikrinti, kad dėsiu visas pastangas, jog būtų pateisinti visų Vilniaus gyventojų lūkesčiai“, – sako J. Pinskus.

Anot jo, per artimiausias kelias savaites jis pristatys „Vilniaus ateities“ viziją, kuri taps savotiška jo rinkimų programa. „Visai netrukus visuomenei ir kolegoms pateiksiu aiškų planą, kokį norėčiau matyti Vilnių bei kokie būtini darbai mūsų visų laukia greitu metu“, – teigia J. Pinskus.

Anot politiko, Vilnius pribrendo reikšmingoms permainoms, nes tai, kas vyksta pastaruosius metus, primena prastai valdomą verslą, kurio dienos yra suskaičiuotos.

„Krizė yra akivaizdi, ne tik kalbant apie sostinės finansus, bet ir savivaldybės valdymą. Dialogo stoka su partneriais ir opozicija, o ypač – su šio miesto gyventojais, yra viena iš pagrindinių Vilniaus miesto problemų. Sprendimai negali būti priimami, nepasitarus su kolegomis bei vilniečiais. Dėsiu visas pastangas, kad miesto valdžia atsigręžtų į jo žmones, o priimami sprendimai būtų orientuoti į miesto gerovę ir jo ateitį, o ne į asmeninius kažkieno interesus“, – pabrėžė Darbo partijos kandidatas į Vilniaus mero postą.

Darbo partijos Vilniaus skyriaus tarybai buvo pasiūlytos ir kitos kandidatūros į Vilniaus mero postą. Be J. Pinskaus, taryba kėlė ir buvusį Vidaus reikalų ministrą Vidmantą Žiemelį. Skyriaus taryba vienbalsiai balsavo už J. Pinskaus kandidatūrą.

Patvirtintą kandidatą į sostinės merus pirmoji pasveikino Seimo ir Darbo partijos Pirmininkė Loreta Graužinienė.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!