- Reklama -

A.Paleckis. KK nuotr.

Konservatorių partijos ginkluotasis sparnas – kai kurios savanorių organizacijos – ketina sausio 13 d. pateikti LR prezidentei reikalavimą uždrausti Socialistinį Liaudies Frontą (SLF). Motyvas – esą SLF yra „antivalstybinė organizacija, dirbanti usžienio valstybėms“, esą „meluojame apie sausio 13 d.“ Kaip įprasta, mūsų oponentai jokio pagrindimo nepateikė.

Į tai SLF aiškiai pareiškia:

Būtent konservatorių partija savo 20 metų veikla itin aiškiai įrodė, kad jie yra antivalstybinė organizacija, tikras Lietuvos žmonių priešas.

Būtent konservatorių partija dirba užsienio valstybei – JAV – ir transnacionalinėms kompanijoms, ką įrodė Williams ir masė kitų aferų.

Todėl – būtent šita partija ir dalis aplink ją besisukančių sukarintų organizacijų turi būti uždraustos.

Kas dėl SLF – tai SLF nuo pat savo veiklos pradžios aiškiai pasakė: mes už Lietuvos valstybingumo, kurį sunaikino konservatoriai, atkūrimą, už tikrą Lietuvos nepriklausomybę.

Mes aiškiai brėžiame liniją tarp korumpuoto Lietuvos elito, parsidavusio tarptautiniam ir vietiniam monopoliniam kapitalui – ir likusios daugumos Lietuvos žmonių.

Mes paskelbėme kovą išdavikiškam „elitui“ – o likusiai liaudžiai sakome, kad nėra geresnio jos draugo nei SLF. Ir vis daugiau žmonių tai supranta.

Mes demaskuojame ne tik dabartinius „elito“ darbus, bet ir jo ištakas. Režimo ištakos siekia 1990-91 metus. Mes bandome prisikasti iki visos tiesos apie tai. Ir daug pavyko padaryti. Pavyks dar daugiau.

Mūsų jėgos auga. Todėl režimas skuba mus uždrausti. Nesuvokdamas, kad pasieks atvirkštinį rezultatą.

SLF Prezidiumas

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!