- Reklama -
TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis. KK nuotr.
TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis. KK nuotr.

TS-LKD pirmininkas G. Landsbergis savo paskyroje “Facebook” prisipažino, kad istorija su profesoriumi J.Pundziumi tarp pirmojo ir antrojo Seimo rinkimų turų buvo labai nemaloni ir sudėtinga TS-LKD partijai.  Tačiau, anot G.Landsbergio, jei partija kovoja už skaidrumą, to reikalauja ir iš draugų, ir iš oponentų: “Priėmėme sprendimą ir daktaras buvo pašalintas iš partijos”.

Pasak G.Landsbergio, jis buvo klaustas ir vėliau, kodėl jį pakvietė, kodėl nepatikrino. “Neturime savo inspekcijos, pasitikime žmonėmis ir už pasitikėjimą mokame kainą”, – per Seimo rinkimus kilusio skandalo priežastis atskleidė G.Landsbergis.

Tačiau jis prognozuoja, kad LVŽS lyderis elgsis kitaip ir sumokės tokią pat didelę kainą, kokią sumokėjo LSDP pirmininkas A.Butkevičius.

“Tiesą sakant, stebėdamas šitą mėšlo (BS) laviną, kurią pila Ramūnas ir Greta ant mūsų visų, galvoju, kad ne, dar neatėjo skaidresnė valdžia, gerbianti savo rinkėjus. Butkevičius, slėpdamas savo istorijas ir laikydamas rinkėjus kvailiais, sumokėjo didelę kainą. Sumokės ją ir Ramūnas.

Deja, tikrų pokyčių dar teks palaukti. Nemanau, kad kas nors trauksis iš Seimo. Manau, kad socdemų pavyzdžiu bus ginamasi tiek, kiek bus puolama. Kalti bus kas nors kiti”, – socialiniame tinkle išsakė savo nuomonę TS-LKD pirmininkas G.Landsbergis.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!