- Reklama -

Ignaliną aplankė Kalėdų karavanas
Ignalinos merui Henrikui Šiaudiniui įteikta padėka už bendradarbiavimą organizuojant Kalėdų karavaną
„Labai džiaugiamės, kad šiais metais Kalėdų karavanas apsilankė Ignalinoje", - sakė Ignalinos meras H.Šiaudinis
Po visų linksmybių rajono mokykloms buvo išdalintos atvežtos dovanos – krepšinio kamuoliai, kitas sporto inventorius

Kalėdų Karavano Ignalinos Laisvės aikštėje laukė didelis būrys ignaliniečių, žinoma daugiausia vaikučių. Pasirodę trys raudoni karavano automobiliai sutikti džiaugsmo šūksniais. Jau 16-ąjį kartą per Lietuvą keliaujančio Kalėdų karavano tikslas – padėti Lietuvos mokykloms sukurti geresnes sąlygas vaikams sportuoti. Šiame projekte savo jėgas suvienijo Lietuvos tautinis olimpinis komitetas ir bendrovė „Coca-Cola HBC Lietuva“, kurie kvietė įstaigas ir organizacijas prisidėti ir šalies mokykloms dovanoti reikalingo sporto inventoriaus.

Visus pasveikino pagrindinis karavano personažas Kalėdų senelis (akt. Sigutis Jačėnas), kuris pristatė kartu su juo atvykusius svečius – sportininkus kanojininkus – pasaulio jaunimo ir Europos žaidynių čempioną Henriką Žustautą bei pasaulio jaunių čempioną Vadimą Korobovą. Sportininkai savo pavyzdžiu skatina vaikus sportuoti.

Kalėdų senelis kalbino sportininkus, kartu su vaikais žaidė, dainavo. Vėliau į sceną buvo pakviestas savivaldybės meras Henrikas Šiaudinis, jam įteikta padėka už bendradarbiavimą organizuojant Kalėdų karavaną. „Labai džiaugiamės, kad šiais metais Kalėdų karavanas apsilankė Ignaliną. Mūsų miestas išskirtinis tuo, kad turime Lietuvos žiemos sporto centrą, kad šį kraštą ir visą Lietuvą garsina žymūs Ignalinos sportininkai, olimpiečiai. Palaikome Kalėdų karavano misiją padėti mokykloms sukurti geresnes sąlygas vaikams sportuoti. Ši akcija ne tik įžiebs mūsų širdyse Kalėdų nuotaiką bei sustiprins aktyvaus gyvenimo būdo dvasią“, – sakė meras.

Po visų linksmybių rajono mokykloms buvo išdalintos atvežtos dovanos – krepšinio kamuoliai, kitas sporto inventorius. Ignalina – trečioji Karavano sustojimo vieta. Iš viso bus aplankyta 10 Lietuvos miestų ir miestelių bendruomenių.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!