- Reklama -
G. Landsbergis. KK nuotr.
TS-LKD pirmininkas G. Landsbergis. KK nuotr.

Gegužės 21 d., šeštadienį, Vilniaus Kongresų rūmuose įvyks Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) XXI suvažiavimas, kuriame bus pristatytos partijos programinės nuostatos artėjantiems rinkimams į Seimą – „Naujas planas Lietuvai“, apžvelgta ir įvertinta šiandieninė politinė situacija bei pateikiami pasiūlymai, kaip grąžinti visuomenėje pasitikėjimą sąžininga ir skaidria politika.

„Šiuo metu negalime leisti žmonėms prarasti vilties, kad Lietuva gali sėkmingai eiti vakarietišku keliu. Todėl keliame sau tikslą grąžinti žmonėms viltį ir pasitikėjimą, kad politika gali būti skaidri ir sąžininga. Turime aiškų planą, kaip po keturių prarastų stagnacijos metų vyriausybė turi imtis strateginės lyderystės ir įgyvendinti būtinas permainas, kad piliečiai pajustų, jog gyvena modernioje ir ekonomiškai sėkmingoje XXI amžiaus valstybėje“, – teigė TS-LKD pirmininkas Gabrielius Landsbergis.

Suvažiavimo metu partijos delegatams bus pristatytas „Naujas planas Lietuvai“, kuris yra partijos rinkimų programos pagrindas bei prioritetinių darbų dokumentas.

Renginyje taip pat bus svarstomos ir priimamos rezoliucijos, kuriose partija pateiks pasiūlymus dėl pasitikėjimo politika ir skaidrumo didinimo, ekonomikos, socialinės politikos, šeimos, švietimo ir gynybos.

Šiemet Suvažiavime pirmą kartą bus įteikti TS-LKD apdovanojimai „Lietuvos ąžuolai“, kurių tikslas – prisiminti ir padėkoti mūsų bendruomenės žmonėms, išreikšti pagarbą tiems, kurie neteko savo artimųjų 1991-aisiais metais, kuomet vyko esminė Lietuvos kova dėl išlikimo.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!