- Reklama -

Nepaisydami didžiulės daugumos Lietuvos Respublikos piliečių valios, laikinieji Lietuvos teritorijos administratoriai ir toliau rengiasi įstatymiškai įteisinti tos pačios lyties partnerystę, pervadinę ją “civiline sąjunga”. Toks sprendimas veidmainiškai teisinamas siekiu sureguliuoti kartu gyvenančių asmenų santykius, nors tą išsamiai reglamentuojančio Bendrojo gyvenimo įstatymo nesirengiama net svarstyti.

Kai kuriose Europos Sąjungos šalyse civilinė sąjunga ir registruota partnerystė jau dabar laikomos lygiavertėmis arba prilygintinomis santuokai. Partnerystės institutas praktiškai visose Europos Sąjungos valstybėse, pripažįstančiose vienalytes santuokas, buvo tik tarpinis teisinis žingsnis, po kurio per keletą metų vienalytės santuokos buvo įteisintos naudojantis Europos Sąjungos teisės procedūromis.

Tokiu būdu bandoma apgaulingai, aplinkiniais keliais, kelių dešimčių Seimo narių balsais įteisinti vienalytes santuokas, prieštaraujančias Lietuvos Respublikos Konstitucijai, priimtai visos Tautos referendumu. Vykstant karui tokie visuomenės supriešinimą eskaluojantys veiksmai yra ne tik antikonstituciniai, bet ir kelia realią grėsmę nacionaliniam saugumui.

Lietuvos šeimų sąjūdis:

1. Pareiškia, kad klausimas dėl konstitucinės prigimtinės šeimos sampratos keitimo gali būti sprendžiamas tik Tautos referendumu, o visi bandymai priimti jai prieštaraujančius įstatyminius aktus yra antikonstituciniai ir vertintini kaip antivalstybinė veikla.

2. Kreipiasi į Lietuvos Respublikos piliečius, šeimų organizacijas asmeniškai pareikalauti iš kiekvieno Seimo nario nebalsuoti už antikonstitucinį “civilinės sąjungos” įstatymo projektą ( Seimo narių tarnybinius kontaktus paskelbsime).

3. Įspėja Seimo narius, kad visi jų balsavimai fiksuojami, prieš rinkimus bus paviešinti ir pasitelkus visuomenę prieš antikonstituciniams sprendimams pritarusius asmenis bus vykdoma ilgalaikė, visą šalį apimanti antiagitacinė kampanija, kuri sužlugdys net menkiausią tikimybę būti išrinktais į Seimą ir pašalins juos iš politinės erdvės.

Lietuvos šeimų sąjūdis

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!