- Reklama -
Sveikatos apsaugos ministrė Rimantė Šalaševičiūtė. KK nuotr.

“Reaguojant į viešai paskelbtą informaciją apie Sveikatos apsaugos ministrei Rimantei Šalaševičiūtei neva pareikštus įtariamus, Generalinė prokuratūra informuoja, kad ministrė Rimantė Šalaševičiūtė buvo apklausta kaip liudytoja ikiteisminiame tyrime, kuris atliekamas dėl galimų korupcinių veikų Šiaulių ligoninėje.

Aplinkybių, kurias apklausos metu liudijo ministrė, šiam ikiteisminiam tyrimui vadovaujančio Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimų departamento prokuroro G. Ivanausko teigimu, šiuo metu viešinti negalima siekiant nepakenkti tyrimo sėkmei,” –  teigiama Generalinės prokuratūros išplatintame pranešime spaudai.

Tuo tarpu Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) Skaidrumo grupė, įvertinusi Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministrės Rimantės Šalaševičiūtės prisipažinimą apie jos pačios duotą kyšį medicinos personalui ir, ypač, vėlesnę informaciją pasirodžiusią viešojoje erdvėje, rekomenduoja ministrei atsistatydinti iš einamų pareigų, pranešė LSDP informacinis centras.

Apie tai, kad R.Šalaševičiūtė turėtų atsistatydinti,  žurnalistams nuomonę išsakė ir Prezidentė D.Grybauskaitė bei premjeras A.Butkevičius.

Pavakaryje galiausiai ir pati R.Šalaševičiūtė pareiškė, kad žada atsistatydinti.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!