- Reklama -

Paklaustas apie alkoholio reklamą LRT, A.Siaurusevičius Seimo nariui N.Puteikiui pasiūlė "eiti pailsėti". KK nuotr.

Seimo nario Naglio Puteikio teigimu, LRT toliau gauna pinigus už alkoholio reklamą, nors Seimas tai uždraudė nuo š.m. sausio 1 d. Dėl to parlamentaras pareiškė organizuosiantis masinį kreipimąsi į LRT tarybą.

“Trečiadienį Seimo ŠMKK komiteto posėdyje paaiškėjo skandalingas faktas – LRT toliau gauna pinigus už alkoholio reklamą, nors Seimas tai uždraudė.

Seimo narys A.Nakas parodė alkoholio reklamą “Panoramos” siužete LRT tinklapyje. A.Siaurusevičius atkirto, kad LRT tinklapis neva nėra LRT. Tai gal jis privatus?” – retoriškai klausia N.Puteikis.

Komitetas, anot parlamentaro, šio klausimo svarstyti nepanoro.

“Todėl pasveikinau Seimo narius eilinį kartą toleruojant labai svarbaus įstatymo nesilaikymą. A.Siaurusevičius į tai sureagavo keistai – pasiūlė man eiti … pailsėti. Kiek pailsėjęs, nusprendžiau, kad jei Seimo komitetas nenori matyti įstatymo pažeidimo, tai organizuosiu masinį kreipimąsi į LRT tarybą, kuri “yra aukščiausioji Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos (LRT) valdymo institucija, atstovaujanti visuomenės interesams”, – sako Seimo narys Naglis Puteikis.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!