- Reklama -

Sveiki, brangūs Tautiečiai!

Noriu pasiūlyti kartu pagalvoti, pamąstyti, analizuoti. Štai „Baltijos tyrimai“ pateikė gyventojų apklausos rezultatus, o ELTA pakomentavo. Kitaip tariant, paaiškino „neišmanančiai“ Tautai, kaip tuos rezultatus reikia suprasti. Leisiu sau pakomentuoti tik dviejų kandidatų vertinimus, nes tai liečia mane ir mūsų komandą.

„<…> realiausi pretendentai varžytis dėl šalies vadovo statuso išlieka tie patys – dabartinis Daukanto rūmų šeimininkas Gitanas Nausėda, premjerė Ingrida Šimonytė, advokatas Ignas Vėgėlė bei savą apsisprendimą vis dar slepianti socialdemokratų lyderė Vilija Blinkevičiūtė.“ Tačiau kartu „Baltijos tyrimai“ skelbia, kad I. Šimonytę net (o gal vos?) 72% apklaustųjų vertina NEIGIAMAI, bet vis tiek ji išlieka REALIAUSIA PRETENDENTE. Įdomiai čia…

Kai kalbama apie mano kandidatūrą, tai pažymima, kad tai „mažai žinomas kandidatas“. Apklausoje nurodyta, jog apie mano kandidatavimą žino tik 83% apklaustųjų (17% nežino). Tikiu, sutiksite, kad taip yra dėl to, jog vadinamoji „nepriklausoma“ žiniasklaida neranda reikalo vienodai teisingai pateikti visuomenei informacijos apie VISUS kandidatus (juk rinksime Valstybės vadovą).

Pateikiami tik vadinamieji „REALIAUSI“. Kad mažiau reikėtų galvoti. Na, o žmonės kol kas ne visi žiūri tikrai nepriklausomą ir teisingą Giedrės Gorienės kanalą KOMENTARAS TV. Va, ir susidaro tokia klaidinga nuomonė.

Visgi tie patys tyrimai pripažįsta, kad teigiamai ir palankiai mano kandidatūrą vertina net 59% apklaustųjų. Galima daryti prielaidą, jog kai tie 17% galų gale sužinos apie mano kandidatavimą, šis procentas gali pakilti iki 70% ar net daugiau.

Taigi, įdomiai čia pas tuos „sisteminius“ gaunasi. Kandidatė, kurią neigiamai vertina 72% apklaustųjų, yra viena realiausių pretendenčių, o vertinamas 59% teigiamai – kažkur tai ten – gale…

Vertinkite patys, kuo jus laiko „sisteminiai“, jei mano, kad galima štai taip tiesiog įbrukti tai, kas sakoma arba liepiama. Jei reitingai būtų vertinami objektyviai, tai lyderių trejetukas turėtų atrodyti taip:

Gitanas Nausėda – 79% teigiamų atsiliepimų;

Valdas Tutkus – 59% teigiamų vertinimų;

Ignas Vėgėlė – 43% teigiamų vertinimų.

Taip būtų, jei ELTA būtų objektyvi ir nepriklausoma. Akivaizdu, kad taip nėra. Tačiau aš tikiu Lietuvos žmonėmis. Jie bunda. Tai matau susitikimuose. Jie patys sugeba vertinti situaciją ir, tikiu, priims teisingus sprendimus ne tik Prezidento, bet ir Europos parlamento bei LR Seimo rinkimuose. Juk Mūsų Valstybei, mano giliu įsitikinimu, tai – egzistenciškai svarbūs rinkimai. Nepramiegokime nepriklausomybės.

Na, o tie, kas nori geriau pažinti mane, mano komandą, prisijungti ar paaukoti mūsų visų bendram tikslui, kviečiu apsilankyti interneto svetainėje www.tutkus2024.lt

Taip pat, naudodamasis proga primenu, kad būsiu labai dėkingas, jei paremsite MŪSŲ (ne tik mano, bet ir visų piliečių, norinčių pagaliau pamatyti teigiamų permainų Lietuvoje) rinkiminę kampaniją savo auka:

Sąskaita Medicinos banke: LT39 7230 0000 9671 5783,

gavėjas: Valdas Tutkus, paskirtis: Auka (ir jūsų asmens kodas).

Net nedidelė suma leis mums nors truputį plačiau pristatyti savo programą ir mūsų vertybių suvokimą – mūsų pažiūrų lauką. Visuomenei bus lengviau apsispręsti.

Tikiu, visi kartu mes nugalėsime!

Politinė reklama. Bus apmokėta iš LR Prezidento politinės kampanijos dalyvio Valdo Tutkaus sąskaitos. Užsakymo Nr.PR-02

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!