- Reklama -

Kodėl mūsų URM, neseniai grūmojusi kaimyninės Baltarusijos diplomatui dėl kaimynų teisėtos reakcijos į švedų-meškų provokaciją, šiandien neatsako į KK klausimus dėl Vilniaus SOS kaime laikomų čečėnų vaikų? URM ministras A.Ažubalis kalbasi su V.Adamkumi. KK nuotr.

Niekas nepaisė Garliavos mergaitės nuomonės – už ją savo nuomonę pareiškė pilietis Kondratjevas. Dramatiškas žinomos bylos neištyrimo finalas gegužės septynioliktąja galimai pradėjo kitą, kur kas mažiau matomą strateguojamo politinio vyksmo fazę. Kuriasi net partijos, pakoreguosiančios būsimą Seimą į „adamkinio“ sparno pusę, pagal priešinimosi mūsų nepriklausomai Prezidentei tęsimo projektą.

O kur susikurs partija ir kokia ji bus per dabar KK aprašomą situaciją, kurioje atsidūrė šeši čečėnų vaikai, Rusijos piliečiai? Gal ir Rusijoje pasauliniai globalistai jau rengia šiaužiančią apkaltą tos šalies prezidentui? Riaušių organizavimo planai sužlugo, tai gal ir ten jau numatoma komponuoti antiprezidentinės partijos atsiradimą? Gal Lietuva ir vėl tampa Vakarų bei JAV globalistų eksperimentų placdarmu? Antai – išrinkime kitą prezidentą, kuris mokėtų ginti mūsų piliečius…

Nerealu? O kas neleis kelti ir tokių prielaidų, kai mūsų URM, neseniai grūmojusi kaimyninės Baltarusijos diplomatui dėl kaimynų teisėtos reakcijos į švedų-meškų provokaciją, šiandien neatsako į KK klausimus dėl Vilniaus SOS kaime laikomų čečėnų vaikų? Kas ir kodėl šiuo atveju slepiama nuo skaitytojų ir kas yra strateguojama?

Daug gali tapti realu. Juk gyvename spec.tarnybų suaugimo laikmečiu. O tai kur kas daugiau bei sudėtingiau, nei banalus kitos šalies diplomatų ar žvalgų verbavimas-perverbavimas. Lakoniškai tariant, nūdien pasaulį valdo per “bendradarbiavimus” legalizavusieji dvigubi agentai bei jų statytiniai. Ir kai jie, įkišę stručio galvas į smėlį, įtartinai tyli, tai būna nelyginant ženklas, jog pradėtas kurpti naujas scenarijus.

Ir todėl… Realu ar nerealu, tai jau būtų kiekvieno taip manančio subjektyvi nuomonė. Šiaip tai viskas nūdien yra įmanoma.

Pabaigai pateiksiu iš atminties dvi citatas, vienaip ar kitaip susijusias su spec. tarnybomis:

Jeigu jūs galvojate, reiškia, jūs klystate“.

Ir dar viena: „Kas yra įmanoma, tas jau padaryta politikų. O kas yra neįmanoma-padarys žvalgyba“.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!