- Reklama -
Evaldo Lementausko narystė partijoje Tvarka ir teisingumas laikinai sustabdyta

Pirmadienį sušauktame partijos Tvarka ir teisingumas prezidiumo posėdyje priimtas sprendimas laikinai, kol įstatymų nustatyta tvarka bus išsiaiškinti ir įvertinti Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narių veiksmai, dėl kurių jiems pareikšti įtarimai, sustabdyti partiečių E. Lementausko, A. Butkevičiaus ir G. Kazako narystę partijoje.

Priimdami šį bei kitus sprendimus, prezidiumo nariai pritarė prieš pat posėdį gautam Vilniaus mero pavaduotojo E. Lementausko prašymui atsistatydinti iš Vilniaus vicemero pareigų.

Partijos prezidiumas taip pat rekomendavo partijos Tvarka ir teisingumas frakcijai Vilniaus miesto savivaldybėje laikinai sustabdyti frakcijos Tvarka ir teisingumas seniūno E. Lementausko įgaliojimus ir frakcijai išsirinkti kitą narį, kuris laikinai eis frakcijos seniūno pareigas.

Partijos Tvarka ir teisingumas prezidiumas mano, kad aplinkybės, kuriomis buvo pareikšti kaltinimai trims Vilniaus miesto savivaldybės tarybos nariams turi politinio užsakymo bruožų ir yra susijusios su būsimais Seimo rinkimais. Nepaisant to, minėtus sprendimus partijos Tvarka ir teisingumas prezidiumas priėmė siekdamas, kad kuo objektyviau ir nešališkiau būtų ištirti visi ant partijos narių metami įtarimai.

Prezidiumas taip pat įpareigojo Vilniaus miesto merą J. Imbrasą informuoti koalicijos partnerius Vilniaus miesto savivaldybės taryboje apie partijos Tvarka ir teisingumas šiandien priimtus sprendimus ir atlikus būtinus administracinius veiksmus, toliau dirbti vilniečių labui.

Partijos Tvarka ir teisingumas inf.

2008-04-28

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!