- Reklama -

Darbo partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis, kurį kadaise teismiškai persekiojo dabartinis jo pavaduotojas A.Paulauskas, asmeniškumus stengiasi atidėti į šalį - bent iki Seimo rinkimų. KK nuotr.

Buvęs Prezidento R.Pakso dešinioji ranka Valentinas Mazuronis dabar – Darbo partijos pirmininkas, o Prezidento R.Pakso apkaltos vienas iš iniciatorių ir tuometinių R.Pakso šalininkų persekiotojų Artūras Paulauskas – Darbo partijos pirmininko pavaduotojas.

“Kaip jūsų atėjimą į partijos pirmininkus priėmė Artūras Paulauskas, nes jūs per Prezidento R.Pakso apkaltą buvote skirtingose pusėse? Be to, buvote ir persekiotas teismiškai? Nėra tarp jūsų trinties? Artūras Paulauskas juk jūsų, Darbo partijos pirmininko, pavaduotojas?”, – pasiteiravo “Karštas komentaras” Darbo partijos pirmininko Valentino Mazuronio.

“Aš ateidamas žinojau situaciją. Šitoje partijoje, kaip ir visose partijose, visko yra. Skirtingus požiūrius turi didesnę patirtį turintys, jaunimas – šiek tiek kitokį požiūrį. Visada yra vienokie ar kitokieasmeniniai santykiai – geresni ar blogesni. Juo labiau, kad čia susijungę netgi trys partijos – G.Vagnoriaus „krikdemai“, A.Paulausko Naujoji sąjunga ir Darbo partija.

Aš dar partijos taryboje, ateidamas į Darbo partiją, pasakiau vieną dalyką: „Mūsų tikslas, atskaitos taškas yra 2016 metų rinkimai ir jų rezultatai. Ir jeigu mes norime kaip komanda pasiekti maksimalų rezultatą, tai nors iki 2016 metų atidėkime į šalį myliu-nemyliu, atidėkime į šalį „tu man kažkada ant kojos užlipai“ ar „posūkyje aplenkei“, atidėkime į šalį visus kitus dalykus, bet susitelkime ir eikime iki to tikslo“.

Visi sutiko. Logiškas žingsnis. Ir aš stengiuosi, kad to logiško žingsnio atmosfera ir būtų šiuo metu. Ir aš stengiuosi rodyti asmeninį pavyzdį – atidėti į šalį nemalonius dalykus, tiksliau, tam tikrus susikirtimus. Jeigu tai yra naudinga bendram tikslui – 2016 metų rezultatui, vadinasi, turime dirbti kartu.

Man atrodo, tą patį daro daugelis. Tarp jų – ir Artūras Paulauskas”, –  “Karštam komentarui” sakė Valentinas Mazuronis.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!