- Reklama -
LVŽS pirmininkas Ramūnas Karbauskis. KK nuotr.
LVŽS pirmininkas Ramūnas Karbauskis. KK nuotr.

LVŽS pirmininkas Ramūnas Karbauskis, pralaimėjęs mūšį dėl Gretos Kildišienės, regis, rengiasi pergrupuoti savo politinę kariauną ir tolimesniame kare dėl valdžios lengvai nepasiduoti.
„Pirmiausia norėčiau atsiprašyti, kad viešoje erdvėje jau antra savaitė kalbama, ne apie Seimo ir Vyriausybės planus ar darbus. Dabar jau akivaizdu, jog tai pirmas rimtesnis bandymas griauti valdžią, kurią išrinko žmonės.
Mes įsivėlėme į beprasmes diskusijas, aiškiai nepasakėme, jog turime sulaukti tyrimų išvadų ir tik tada užsiimti vertinimais. Nepasakėme, jog negalima tyčiotis iš žmonių, kištis į jų privatų gyvenimą tik todėl, jog to nori kažkokios įtakingos jėgos, o ne atsakingos institucijos.
Jei buvo norima palaužti mūsų valią, gavosi atvirkščiai. Seimo narės pasitraukimas nėra silpnumo požymis, ji atsisakė mandato tam, kad visi Lietuvoje suprastų, jog šio puolimo tikslas yra kitas, ji tiesiog pirmoji eilėje. Tikiuosi, paskutinė, nes daugiau nei vienas mūsų frakcijos narys neatsistatydins be realių įrodymų, jog pažeisti Lietuvos įstatymai.
Praėjusi savaitė mus pakeitė, supratome, jog puolimas prieš Seimo daugumą, Vyriausybę bus nuožmus ir negailestingas, nesiskaitant nei su puolamaisiais, nei su jų šeimos nariais.
Praėjusios savaitės įvykiai tik sustiprino mano pasiryžimą telkti mūsų frakciją, koaliciją, dar aktyviau remti mūsų paskirtą Vyriausybę, kad galėtume įgyvendinti tuos pokyčius, su kurių viltimi žmonės ėjo į rinkimus“, – savo paskyroje „Facebook“ paskelbė R.Karbauskis.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!