- Reklama -
Atradusi prabangaus gyvenimo receptą Greta Kildišienė skandina visą valstiečių partiją. KK nuotr,
Gretos Kildišienės prabangaus gyvenimo receptas  skandina visą valstiečių partiją. KK nuotr.

“Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos parlamentarams iškelti klausimai dėl galimų ryšių su verslo struktūra vis dar lieka be atsakymų. Nepateikiami faktiniai įrodymai patvirtinantys arba paneigiantys žiniasklaidos iškeltus įtarimus dėl Seimo narės Gretos Kildišienės naudojimosi automobiliu aplinkybių bei pajamų pagrįstumo. Įkaitusi viešosios erdvės atmosfera užgožė Seimo bei Vyriausybės veiklos realijas. Seimui daroma akivaizdi moralinė žala”, – teigiama Seimo LSDP info centro išplatintame pranešime spaudai.

LSDP ragina valdančiosios koalicijos partnerius nežeminti šalies parlamento reputacijos ir nedelsti pateikiant įrodymus dėl keliamų klausimų bei įtarimų.

“Skaidrumas neturėtų būti deklaruojamas tiktai programoje. Juolab, kad viešojoje erdvėje manipuliuojama tokiomis sąvokomis kaip korupcijos požymiai, poveikis Seimo nariams, Seimo nario papirkimas ir panašiais.

Jeigu Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos parlamentarai nedelsdami pateiktų automobilio nuomos sutartį, uždarbių pažymas bei pagrįstų pajamas, kad visuomenei būtų paaiškinta situacija, tuomet nekiltų abejonių dėl sandorių skaidrumo ir politikų deklaruojamų vertybių”, – teigiama pranešime spaudai.

Be to, socialdemokratai kviečia visus Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos parlamentarus bei politikus pervertinti savo deklaruotus ir nedeklaruotus interesus, atsakingai ir sąžiningai informuoti visuomenę apie savo turtą, pajamas, ryšius bei sandorius.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!