- Reklama -

N.Venckienė. KK nuotr.

Trečiadienį posėdžiavusi Seimo laikinoji komisija dėl sutikimo Lietuvos Respublikos Seimo narę Neringą Venckienę patraukti baudžiamojon atsakomybėn, suimti ar kitaip suvaržyti jos laisvę nusprendė dar kartą reikalauti Generalinės prokuratūros pateikti komisijai mergaitės paėmimo 2012 m. gegužės 17 d. vaizdo įrašą.

Kaip žinia, generalinis prokuroras Darius Valys Seime teigė, kad „Neringa Venckienė vaiko akivaizdoje tyčia ne mažiau kaip penkis kartus spyrė Laimutei Stankūnaitei į pilvą, kojas ir taip padarė nežymų sveikatos sutrikdymą“. O kai vaikas jau buvo perduotas motinai, „panaudodama fizinį smurtą N. Venckienė pasipriešino valstybės tarnautojui – tyčia sudavė kumščiu du smūgius į galvą policijos pareigūnui“.

N.Venckienė tokius D.Valio teiginius kategoriškai neigia ir sako, kad tai gali įrodyti mergaitės paėmimo operacijos vaizdo įrašas.

Jei generalinis prokuroras Darius Valys Seimo laikinajai tyrimo komisijai reikalaujamos vaizdo juostos nepateiks, kalbama, kad jam tokiu atveju gali būti pradėta atstatydinimo procedūra – bus kreipiamasi į Prezidentę dėl D.Valio atstatydinimo.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!