- Reklama -
Štai kuo baigėsi bandymas išprašyti medžiotoją iš privataus kiemo, Nuotraukos iš Reginos Šileikienės feisbuko paskyros
Štai kuo baigėsi bandymas išprašyti medžiotoją iš privataus kiemo. Nuotraukos iš Reginos Šileikienės feisbuko paskyros

Konfliktai tarp medžiotojų ir privačių valdų savininkų vyksta nuolat, tačiau šį kartą, atrodo, peržengtos visos ribos.
Nuotrauka iš R.Šileikienės feisbuko paskyros„Šiandien (2017.11.25) iš Klaipėdos atvykome pailsėti į savo sodybą Raseinių raj., netoliese girdėjosi šunų lojimas, ir varovų šūksniai – vyko medžioklė. Medžiotojai ir varovai su šunimis vaikščiojo mano nuosavoje žemėje, visai šalia gyvenamosios teritorijos.
Netrukus apie 13:40 vienas ginkluotas vyras pasirodė ir sodybos kieme, paklausus, kodėl jis vaikštinėja po nuosavą kiemą, tuo pačiu paprašius medžioti atokiau ir palikti privačią teritoriją. buvau išplūsta necenzūriniais žodžiais, pasiųsta eiti nac..ui, ir pareikšta „kur norėsiu, ten vaikščiosiu, kur norėsiu ten medžiosiu“.
Įspėjus, kad bus iškviesta policija ir pradėjus telefonu paveiksluoti mašinos numerius ir įsibrovėlį, jis pasiuto, medžioklinio ginklo buože trenkė man į galva, bandė atimti telefoną, smūgiavo kumščiais, grasino, kad nušaus, užmuš. Iškritusį telefoną nuspyrė į balą ir trypė jį kojomis. Išsigandusi nubėgau į namą kviestis pagalbos. Šoko būsenos kitu telefonu paskambinau sūnui kuris iškvietė policiją ir greitąją. Užpuolikas automobiliu iškart pasišalino. Atvykus pareigūnams grįžo ir užpuolikas – lyg niekur nieko aiškindamas, kad ieško savo šuns.
Šiuo metu policijoje duoti parodymai, parašytas pareiškimas, pradėtas tyrimas. Kiek man žinoma užpuolikas po apklausos paleistas ir nėra sulaikytas.
Tikiuosi policijoje tyrimas bus atliktas kruopščiai ir sąžiningai, o užpuolikui bus skirta teisinga atsakomybė kurią numato Lietuvos įstatymai“, – feisbuke parašė nuo medžiotojo nukentėjusi Regina Šileikienė.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!