Prezidentas: Lietuva turėtų kuo sudominti „JP Morgan“ plėtojant bankininkystės paslaugas

0
129
Prezidento kanceliarijos nuotr./aut. Robertas Dačkus
- Reklama -

 

Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda trečiadienį per vizitą į Niujorką susitiko su JAV finansinių paslaugų srityje lyderiaujančio „JP Morgan Chase“ banko viceprezidentu Peteriu L. Scheriu.

Šalies vadovas su JAV bankinių paslaugų įmonės viceprezidentu aptarė plėtros į kontinentinę Europą planus, pristatė Lietuvos pasiekimus ekonominio atsparumo, finansinių technologijų, IT, mokslo ir verslo bendradarbiavimo srityse.

„Lietuvos finansų sektorius gali priimti naujų rinkos dalyvių. Esame vieni iš finansinių technologijų industrijos lyderių. Lietuvos finansinių skaitmeninių paslaugų pažangą stiprina solidus ir išvystytas IT sektorius“, – teigė Prezidentas.

Susitikime su „JP Morgan Chase“ viceprezidentu Prezidentas pabrėžė, kad Lietuva yra stabili ir saugi ES, NATO ir EBPO narė su tvariai augančia ekonomika ir plačiu talentų ratu.

„JP Morgan Chase“ bankas JAV ir globaliai teikia plataus pobūdžio finansines paslaugas. Bankas yra užsiminęs apie ateities planus kontinentinėje Europoje vystyti mažmeninės skaitmeninės bankininkystės paslaugas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!