- Reklama -
Alma Mieliauskienė. Asm. archyvo nuotr.
Alma Mieliauskienė. Asm. archyvo nuotr.

Alma Mieliauskienė

Kol mes tylim uodegas pabrukę, kai kurie, ,,mūsų” politikieriai (ne politikai) skuba mus paversti čingischaniukais ar bašibuzukais. Pilietinis sąmoningumas ir pastangos išsaugoti savo valstybę – štai kas dabar aktualiausia. Mes privalom iš mėginančių parduoti mūsų amžiais iškentėtą protėvių žemę apginti nuo surambėjusio mąstymo politikierių. Kas pardavinėja vaikus, kas – visą valstybę. Yra tokių, paskirtų tvarkyti užsienio politiką (jau gana pritvarkė, juk taip?), kurie tebemąsto sovietmečio laikų kategorijomis – visa, kas užsienietiška – cool!!! Modernioji Europos visuomenė intelektą laiko vertybe. Pvz., politikai su gilia pagarba ir susižavėjimu vertina Islandijos, Liuksemburgo, Šveicarijos užsienio reikalų poziciją. Tai elitas, su savo nuomone, nuostatom, pagarba savo valstybės piliečiams. O ,,eurosąjūziniai runkeliai”, už 30 judošinių pasiruošę Tėvynę parduoti, patys supranta esą verti tiek, kiek ir vertinami – paniekinamo gailesčio.

Visos tautos, visi Dievo tvariniai yra verti gero gyvenimo. Geranoriškumas visų planetos gyventojų atžvilgiu yra norma. Tačiau pasitraukit iš savo užimamų postų, jei pasižymit išskirtinai tuo, kad jūsų IQ toks pat kaip batų numeris. Tolerantiškoji Europa oficialiai toleruoja viską ir visur, visus iškrypimus ir perlenkimus. Bet ar žinot apie tylų pasipriešinimą? Pvz., Vokietijoj maloniai šypsosi kiekvienam, bet atsako ne visiems vienodai. Kai kam – taip, kaip Lietuvoj ar Latvijoj sovietinės okupacijos laikais – ,,Ja po ruski neponimaju!“ Bent pradinės mokyklos kurso neužmiršę (apie istoriją ir patriotizmą, pilietinį sąmoningumą net nešneku – jums tai per aukštos kategorijos) sugebėtų jei ne apibrėžti, tai bent suvokti, kad yra tautinis identitetas ir kada išmiršta tautos. O jūs ką paistot?

Imigrantai – lietuvių tautos atstovai? Atsipeikėkit ir GYDYKITĖS! Norit sunaikinti mūsų genofondą? ŠI GENOCIDO forma Lietuvoj tikrai nepraeis, net nefantazuokit! Tik jūs patys – jūs mankurtai, be šaknų ir be sąžinės – nesuprantat. Valstybės piliečius alinat, naikinat, o atėjūnams geručiai? Jei sąžinės ir smegenų neturit – BIJOKIT. Bijokit amžino pasmerkimo, kaip tautos judošiai, Pasakykit, kur Lietuvos piliečiams yra toks rojus, kur jų laukia išskėstom rankom su pašalpom ir darbais? Linkiu, kad jūsų vaikai ir vaikaičiai taptų persivertėliais – pakeistų tikėjimą, taptų gelsvi ar violetiniai, o jūsų anūkės ir proanūkės būtų pagal musulmoniškus papročius apipjaustytos. Tikiuosi taip bus – išnyks jūsų, subinlaižių rasė, o lietuviai išliks. Bent jau žemaičiai – tikrai!

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!