- Reklama -
Fotomontažas iš FB
Fotomontažas iš FB

Akivaizdu, jog kai kuriems Seimo nariams labai trūksta dėmesio ir įvertinimo, todėl jie bando tą trūkumą kompensuoti naudodamiesi klouno atvaizdu. Mums tikrai negaila, bet mes ne tam Jus išrinkome. Norime, kad kurtumėte įstatymus, kurie naudingi visuomenei, o ne ją terorizuotumėte.

Pasirinktas kelias M.A.M.A. atlikėjams įkąsti jokio poveikio jiems nepadarys, bet to paties negaliu pasakyti apie vaikus ir paauglius. Jiems tai matant, kokias nesąmones daro Seimo nariai, ima atrodyti, jog patyčios yra normalu. Jie mato, kaip rimti dėdės ir tetos Seime patyčių pagalba demonstruoja savo „kietumą“. Liūdna, jog Lietuvoje vis dažniau suaugusieji nesupranta, kaip jų elgesys veikia vaikus ir jaunimą.

Dar liūdniau, kai to nesupranta tie, kurie yra Seime ir pretenduoja tapti sėkmės pavyzdžiais jaunimui.

Kai Lietuvos žiniasklaida mirga antraštėmis – „Lietuva išlieka pirmaujanti pagal patyčių paplitimą tarp paauglių“, „Kraupi statistika: patyčias Lietuvoje patiria kas antras vaikas“ ir .t.t., o nevyriausybinės organizacijos deda visas išgales tai pakeisti – mums nei kiek nepanašu, kad socialiai atsakingais save prisistatantys Seimo nariai ir valstiečių „dievukai“, kurie dažnai tampa naisijos ambasadoriais, bandytų patyčių situaciją keisti veiksmais realiame gyvenime.

Visuomenė mato, kaip Seimo nariai, naudodamiesi savo padėtimi, tvarkosi savo asmeninius finansinius reikalus, priimdami tik sau naudingus įstatymus, ir nekreipia dėmesio, kad aplink milžiniška korupcija, apsimeta nematantys, kad darželiuose vaikai maitinami produktais dvigubai užaukštintomis kainomis, nemato milžiniško biurokratizmo ir neefektyvaus valdymo, dėl ko Lietuvoje turime mažas algas ir pensijas, nemato griūvančio Gedimino kalno ir toliau leidžia vogti auksinio tualeto statytojams, nemato mušamų vaikų, nors nuo Matuko mirties praėjo metai, bet niekas nepasikeitė, nemato…  nevarginsiu, ko nemato, visi puikiai žinote. Deja, Seimo nariai suvokia savo darbą, kaip caro, tik viską drausti ir didinti mokesčius, bei sudaryti geresnes sąlygas savai grupuotei.

Visuomenei daugiau nieko nelieka, kaip karikatūromis priešintis valdžios patyčioms, bet ir tai Seimo nariai tuojau uždraus, juk negalima kritikuoti caro.

Pasirodo, net juokauti Lietuvoje jau yra draudžiama, nes caras ir jo vasalai neturi humoro jausmo ir kaip ir viską tuoj uždraus…

Sigitas Martinavičius

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!