Beata Pietkiewicz: Visuomenė nenori griauti amžiais augintos ir brandintos krikščioniškomis vertybėmis santvarkos

0
424
- Reklama -

Beata Pietkiewicz

Iš pat ryto trenkė perkūnas. Žaibo greičiu dar kartą suskaldė visuomenę ir praskriejo jau per visą žiniasklaidą ir socialinius tinklus. Opozicija kalba apie klastą, melą, veidmainystę ir aiškina, kas čia kaltas, rodydama pirštu, kas yra kas. Aišku, kad su pagrindiniais „kaltininkai“ viskas aišku, bet jau opozicija galėtų būti vieningesnė tokiu svarbiu klausimu…

Numanau, kad taip pagalvojo 90 % iš tų apie 72% nepritariančių vienos lyties sąjungai visuomenės narių. Jei klystu, tebūnie.

Nepalaikau to įstatymo ir kol kas turiu teisę į savo nuomonę. Rašau „kol kas“, nes kuo toliau, tuo labiau žmogaus nuomonė, ypač nepatenkanti į politkorektiškumo vėžes, šiais laikais yra kaip sugedęs maistas, kuris smirda ir kuriuo greičiau norima atsikratyti, dažniausiai kartu su žmogumi engiant jį ir trinant iš viešosios erdvės.

Žmones, kurie pasirinko kitokį gyvenimo būdą arba gimę kitokie, yra pilnaverčiai visuomenės nariai ir valstybės piliečiai. Tačiau visi turime mąstyti ne vien apie teises, ne vien apie savo norų patenkinimą, o visų pirmą apie valstybę ir tokių sprendimų poveikį mūsų visuomenės ateičiai. Kažkam gali atrodyti, kad dangus negrius ir kad kaip tik keliausim iš tamsyno šviesios, laisvos, pažangios visuomenės link.

Bet ar tikrai? Ar tikrai džiazuojanti diktatūros pusėn demokratija, vienalytės santuokos, feminizmo fakelai, seksualinė revoliucija, korupcija yra vieninteliai Vakarų civilizacijos vėliavnešiai? Ar tikrai mums ir mūsų vaikams nebus primetamas tas kitoks gyvenimo būdas kaip pavyzdys kažkokio naujo teisingesnio, lygesnio, geresnio pasaulio, kur viskas lengvai ir linksmai N būdais sukasi aplink… „meilės reikalus“…?

Labai tikiuosi, kad mano kolegos pajus tą didelę atsakomybės naštą už savo šalies ateitį įstatymo priėmimo metu ir prisimins, kad visuomenė nenori būti skaldoma, nenori griauti amžiais augintos ir brandintos krikščioniškomis vertybėmis santvarkos, o nori, kad Lietuva liktų tradicinių pažiūrų Lietuva, o santuoka – atitinkanti LR Konstitucijos 38 str., nori, kad atstovaujantys jai ne tik užtikrintų čekiukų skaidrumą, bet įsiklausytų ir į jos nuomonę.

Negi tai daug?

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!