- Reklama -
Prof.habil.dr. Gediminas Merkys. KK nuotr.
Prof. habil. dr. Gediminas Merkys. KK nuotr.

Prof. habil. dr. Gediminas Merkys

Jei teisingai supratau, tai į specialios paskirties jėgos struktūrų objektą, kur saugomos konfiskuotos prekės, nusikaltėliai sėkmingai lindo net 5 (!) kartus. Vaikščiojo, kaip į savo garažą. Ramiai pasikrovė, išsinešė, išsivežė konfiskuotos kontrabandos už milijonus. Nepaisant videokamerų, daviklių, jutiklių ir budrių sargų…. Ir aliarmą dėl nuolatinių vagysčių iš spec-objekto sukėlė ne pati tarnyba, ne jos imuniteto tarnyba, o visai kita žinyba – kriminalinė žvalgyba.
Čia yra dugnas. Pūliuojantis hemorojus ant degraduojančios valdžios, ant numirinėjančios, išsivaikščiojančios valstybės kūno.
Kas čia – NATO valstybė? Kas gali tokiu partneriu pasitikėti? Kas turite gerą vaizduotę? Koks kolapsas mus visus ištiks, jei dieną X ir valandą Y į Lietuvą ateis tikra, reali grėsmė? Tą nusikaltimą padarė būrelis menko intelekto nusikaltėlių, kurie nesuvokė, kad dabar įžeista valstybė stosis ant blakstienų ir knisis iki jų tol, kol ką nors ilgam pasodins.
Kaip ten bebūtų, tą degradacinį hemorojų, manau, užaugino buvęs LR Vidaus reikalų ministras S. Skvernelis – dabar kandidatas į Prezidentus. Estafetę iš jo perėmė dabartinis Eimutis… Tas, kur įžeisdamas Lietuvos tautines mažumas, pažaidė Pietryčių Lietuvoje „žaliuosius žmogeliukus“.
Pasakykite, kaip galima tokią valdžią gerbti? O juk turėtume savo valdžią gerbti. Bičiuli V. Bakai, ar tau ne gėda? Stokis dabar, brolau, ant blakstienų…

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!