- Reklama -

Ada Sabaitytė

Davoso forumas. Lietuva, kaip yra nusistovėję istoriškai, ir vėl vėluoja. Ir tas vėlavimas ir nespėjimas kartu su tuo išliaupsintu vakarietiškos kultūros pasauliu yra chroniškas: kai tik susidėjome su krikščioniškąja Europa, iškart mūsų valstybė ir tauta pasimetė tuose melų ir apgaulių ūkuose ir iki šiol juose klaidžioja, savo krauju ir savo kūnu maitindama savo partnerius*. Tai plati ir atskira tema, todėl dabar jos plačiau nepaliesime.

Jei žiūrėtume į „rinktinius Lietuvos politikų sluoksnius“, tai akivaizdu, jog tai yra tokie kišeniniai sutvėrimai, kurie gaudo savo sudievintų valdovų žvilgsnius, nuotaikas, intonacijas ir bando tai kuo geriau suprasti ir kuo labiau įsitarnauti. Tuo pačiu niekindami ir pamindami valstybės, jos piliečių reikalus ir patį žmogiškumą (o gal jo niekada ir neturėjo?).

Taigi, Davosas, Tarptautinis ekonomikos forumas, Švabas. Taip ir matau, kaip prieš šituos nusenusius veikėjus palaimintai virpa Lietuvos veikėjai, eilinį kartą nulėkę gauti instrukcijų, kaip greičiau ir geriau padaryti mūsų gyvenimą nepakeliamu.

Kodėl sakau, kad Lietuvos valdytojai vėluoja? Todėl, kad apie šitą renginį pasaulyje kalbama, kad jis jau kaip ir atliko savo vaidmenį ir greitai bus pakeistas kažkokiu kitokiu dariniu. O mūsų valstybės Seimo ir Vyriausybės rūmų gyventojai kaip užsukti kvykauja: „davosas davosas!“ – „o mes į davosą dumsim!“, o „mes iš davoso pardūmėm“!

Analitikai, tuo tarpu, kalba, kad yra eilė ženklų, kurie rodo Davoso pabaigą.

Ką mąsto pasauliniai gensekai?

Taip, Davosas yra svarbus įvykis, bet analitikai pripažįsta, kad, vistik, forumas jau pasiekė siurrealizmo lygį ir tai net nebejuokinga: pavyzdžiui, Džonas Keris, buvęs JAV viceprezidentas, skaitęs pranešimą, pasakė štai ką: „aš pagalvojau, kaip tai stipru: mes, tokia vyrukų grupė ir mus kažkas palietė/ mes nušvitome ir, štai, sėdime kambaryje ir gelbstime planetą! Tai tiesiog stulbina: mes – kaip ateiviai iš kitos planetos“.

Dar pakalbėjęs, tas stebuklingas gelbėtojas sako, kad ,,mes norime gelbėti planetą, bet mes norime pinigų, pinigų, pinigų, pinigų, pinigų (žodį „pinigai“ pakartojo penkis kartus)“!

Slovėnijos užsienio reikalų ministrė pasisakė labai karingai ir tvirtino, kad visos šalys privalo paklusti visiems Davoso forumo sprendimams.

O, berods, bulgarė Vera Jurova visus ragino „baigti su žodžio laisve“.

Apie ką dar kalbėjo tie visi persenę gensekai?

Forumo šeimininkas Švabas visus ragino „būti ateities šeimininkais“. Tokioms kalboms ėmė prieštarauti Ilonas Maskas. Jis atliko apklausą Tviteryje, ar žmonės nori, kad tas ekonomikos forumas šeimininkautų Žemėje – atsakymas buvo: „NE“.

Klausimas apie musių ir tarakonų naudojimą žmonių maistui buvo kiek atidėtas, nes chebrytė aiškiai suvokė, kad tai šiuo metu nenaudinga jiems.

Tačiau ir taip pakako begalės beprotiškų „spičų“ (kalbų). Pavyzdžiui, yra tokia persona Juvalis Khararis**– dešinioji Švabo ranka. Jis visus ėmė gąsdinti „klimatine migracija“. Ir beveik rėkė iš tribūnos, kad „jei nepaklusite mums, tai sulauksite 1 milijardo migrantų“!

Tuo pačiu metu buvo „prastūminėjama“ nuostata, kad „viena elementariųjų, pamatinių žmogaus teisių yra teisė į migraciją“.

Atrodytų – kažkoks teorinis, negrėsmingas teiginys, bet… žinant bendrą kontekstą, tai reiškia, kad valstybės turi būti nušluotos dirbtinai sukeltos migracijos bangos – migracija sunaikins valstybes, o visa kita tėra pasiruošimai tos bangos sukėlimui.

Kitas dalykas, kuris buvo svarbus šito susirinkimo darbotvarkėje, tai ta vadinama metavisata, kurią numatyta panaudoti žmonių, pirmiausia vaikų, sąmonės pakeitimui, taip formuojant paklusnų, nemąstantį žmogų.

Beje, pirminis tos davosiečių kompanijos planas nepavyko, nes net feisbukui investavus į šį projektą daugybę savo pinigų, „prastuomenė“ nepuolė pirkti tų „pagerintos realybės“ akinių, kad galėtų pasidžiaugti „atostogomis Tenerifėje“, tupint pamazgų duobėje, kai tuo tarpu persenę forumo gensekai laksto po visą pasaulį asmeniniais lėktuvais.

Švabininkų taikinyje – vaikai

Kokios dar mintys sukosi tose galvose? Tai 15 minučių miestas – konclageris. Visas susirinkimas vieningai palaikė mintį, kad iki 2030 metų kiekvienas žmogus turi būti stebimas pagal formulę 7/24, kas reiškia, kad visi visi būsime stebimi 7 dienas per savaitę ir 24 valandas per parą. Ir tai galima pasiekti per paprastus dalykus: maistą, energiją ir sveikatą.

Beje, ta davosinė publika cituoja rusų mokslininką I. Pavlovą ir vadovaujasi jo atliktais tyrimais. Davosiečių-švabininkų mintis – kaip pritaikyti žmonėms I. Pavlovo tyrimus sąlyginio reflekso formavimo srityje, kuriuos mokslininkas atliko su šunimis.

Mintis, kurios jie ir nebeslepia, yra labai paprasta: pradžioje iš žmonių reikia atimti viską (maistą, energetinius šaltinius, sveikatos apsaugą ir pinigus), taip pakankinti kelis metus, o po to dalį viso to grąžinti, ir žmonės, kad atgautų bent dalį būtinų gyvenimui dalykų, priims visokią ir bet kokią tvarką.

Tokie planai nėra nauji žmonijos istorijoje, ir jie vis atsikartoja, tačiau nauja yra tai, kad niekšai šį kartą nusitaikė į vaikus. Jie teigia, kad pašalinus/apribojus tėvų įtaką, galima performatuoti žmogų, performatuojant vaikus.

Turim nepamiršti, kad šitame forume prieglobstį ir palaikymą randa transhumanizmo ir nužmoginimo šaukliai, pats Švabas ir jo dešinė ranka Juvalis Khararis skelbia, kad „Dievas mirė“, o „šeima yra atgyvena“, tačiau paskutinės tezės ne tik išeina už bet kokių ribų, bet ir grubiai pažeidžia teisines normas.

Kodėl nori įteisinti pedofiliją?

Ir ką gi dar naujo ir gražaus išgirdo Lietuvos politikieriai, griūdami, susibėgę patupėti Davoso užkampiuose? Ogi pranašo*** Švabo pasisakymą apie pedofiliją (išvertus į lietuvių kalbą – vaikų tvirkinimą ir prievartavimą)! Kaip tai aiškina pats pranašas? O jis sako, kad reikia dekriminalizuoti vaikų prievartavimą ir tvirkinimą, nes įstatymai, draudžiantys „meilę esant dideliam amžiaus skirtumui, pažeidžia žmogaus teises“! Tik tiek.

Jono Balvočiaus fotomontažas

Pats dokumentas, pristatytas Davoso forume, sako, kad „pedofilijos fenomenas yra gamtos bandymas išvalyti žemę ir išgelbėti žmoniją“ nuo pačių savęs.

Tada vadovaujamasi „akademinais tyrimais“, kurie sako, kad patrauklūs mažamečiai individai „turi mažesnę tikimybę atsivesti į pasaulį palikuonių, o taip vadinami nepilnamečiai žmonės, su kuriais turima „santykių“, statistiškai mažiau linkę tęsti tai ir turėti šeimas.“

Jei tą viską išverstume iš ateivių (pamenate, ką pasakė Keris ?) į žmonių kalbą, tai reiškia, kad švabizmo išpažinėjai užsakė tyrimą, kuris parodė, kad lytiniai santykiai su vaikais, „neprigamina naujų vaikų“, o tai reiškia, kad žmonių žemėje ims mažėti, o tai ir yra tas tikslas, kurį taip primygtinai visiems primeta švabistai, jau seniai susirūpinę „pernelyg išaugusiu žmonių skaičiumi planetoje“. Ir nori visais įmanomais būdais su ta žmonių „mase“ kovoti.

Kadangi švabizmo adeptai nori, kad tas „nuostabus naujasis pasaulis“ greičiau atsirastų, tai jie ir siūlo visam taip vadinamam „civilizuotam pasauliui“ dekriminalizuoti pedofiliją, arba, pradžiai, bent jau sušvelninti šį nusikaltimą reguliuojančius įstatymus. Ir, aišku, toliau griauti tradicines šeimas, kaip ,,reakcingų nuostatų apimtas vietas“ – matote, šeimos gali nenorėti, kad išgamos prievartautų jų vaikus! Užtai jas reikia išnaikinti!

Viešoji nuomonė jau formuojama

Tuo klausimu davosiečių teiginiam iškart paantrino laikraštis „Niujork taims“**, kuris yra globalistų darbotvarkės šauklys, paskelbęs straipsnį, kuriame teigiama, kad… pedofilija yra ne nusikaltimas. Ir žmogaus teisių gynimas turi būti taikomas ir pedofilams, tuo pagrindu, kad „be teisinės apsaugos pedofilas labai rizikuoja, nes bijo atskleisti savo padėtį, o tai apsunkina medicininės pagalbos arba palaikančių žmonių paieškas“.

Tokį pat palaikymą tuo pat metu pademonstravo ir CNN, savo straipsnyje rašanti, kad pedofilai ne „monstrai ar socialiniai deviantai, gyvenantys šešėlyje, o užuojautos verti žmonės. “

CNN taip ir tvirtina: vietoje to, kad mažamečių tvirkintojus laikyti paskutiniais niekšais, mes turime į juos kreiptis ir pabandyti suprasti juos, todėl, kad „niekas negali pasirinkti nebūti pedofilu“.

O amerikonų „mokslininkas“, psichologas Džesis Maiklas Beringas**, nuo 2014 metų užimantis adjunktinio profesoriaus pareigas ir platinantis Ohajo universiteto „mokslinę informaciją“ N. Zelandijoje, parašė puikią knygą pavadinimu: „Iškrypėlis: seksualiniai nukrypimai kiekviename mūsų“, kurioje ragina savo skaitytojus užjausti vaikų prievartautojus ir tvirkintojus, tvirtindamas, kad iškrypėliai pedofilai nuolat slepiasi „baimės kambaryje“.

Taip pat verta žinoti ir tai, kad visai neseniai N. Zelandijoje, nagrinėjant pedofilijos bylą, buvo priimta nutartis, kad 12 metų vaikai gali „duoti sutikimą seksui su suaugusiais“. Nagrinėjamos bylos dalyvis buvo 45 metų vyras, kurio advokatas panaudojo tokius argumentus: 12 metų mergaitė „norėjo to“, darė jam „spaudimą, reikalaudama sekso“ ir „tai yra tik vaikų reikalas ir nieko tai neturi jaudinti.

„Sveiki atvykę į Klauso Švabo N Zelandiją“, – rašo naujienų agentūra „News Punch“.

Taigi, pasaulio geriausių iš geriausių, susirinkusių Davose, nuomone, visai visuomenei atėjo laikas pasekti N. Zelandijos pavyzdžiu ir susilpninti atgyvena tapusį socialinį tabu pedofilijai. Geriausias būdas tam tikslui pasiekti yra smegenų plovimas vaikams. Todėl Švabas šiame forume ir gyrėsi tuo, kad „forumas visiškai įsijungė į daugelio valstybių švietimo sistemas, prasiskverbė į mokyklas ir jau gali tiesiogiai veikti vaikus“.

Ir Švabas tuo giriasi ir džiaugiasi, nes: „jei vaikai tampa pavaldūs mūsų platinamai ideologijai, tai jie gali būti visiškai indoktrinuoti“.

Be to, Švabas tvirtina, kad visos vyriausybės yra kontroliuojamos to jo forumo ir jau daro žygius dėl pedofilijos dekriminalizavimo. O „Jaunieji pasauliniai lyderiai“ iš Klauso Švabo mokyklos sistemingai dirba tam, kad pedofilija būtų pripažinta normaliu reiškiniu ir dekriminalizuotas „seksas su vaikučiais visame pasaulyje“, nes vaikų prievartavimas yra „būdas padaryti pasaulį geresniu“.

Klauso Švabo dešinė ranka Juvalis Noa Khararis atvirai ir visur skelbia, kad „dievas mirė“, o „Jėzus yra melagingos žinios“, o tai reiškia, kad dabartiniame pasaulyje nėra vietos tradicinėms krikščioniškoms vertybėms ir „atėjo metas visam pasauliui pripažinti Pasaulinio ekonomikos forumo dieviškumą ir atsisakyti senamadiškų socialinių tabu“.

Klausimas: kokie „iškilūs“ veikėjai iš Lietuvos ten taip uoliai dalyvauja? Be to dar ir nemažus pinigus sumoka iš mūsų kišenės už „bilietukus“ į tą pasitarimą! Kas ryškiai fotografuojasi su Švabu ir tai naudoja savo politinei reklamai?

* Partneriai visada yra vakarykščiai priešai. Jie mus užkariavo ir dabar mes labai draugaujame.
** Visus užsieninius pavadinimus ir pavardes sąmoningai rašau taip, kaip jie tariami lietuvių kalboje.
*** Pranašas, nes, ką tik pasako, tai taip netikėtai po metų-kitų ir išsipildo! Ne Švabas, o tikras ateities spėjikas!

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!