- Reklama -

Jolanta Blažytė

JAV vyksta įdomus skandaliukas, kurio teisingoji žiniasklaida stengiasi „nepastebėti“. Mat JAV Prezidento J. Biden‘o garaže rasti slapti dokumentai, susiję su Kinija, Iranu ir Ukraina. Prokuroras pradėjo tyrimą. Netinkamas slaptų dokumentų laikymas yra prilyginamas nusikaltimui – už tokį pat nusikaltimą viena Gynybos ministerijos darbuotoja buvo nuteista keliems metams laisvės atėmimo. Tačiau pačiam J. Biden‘ui šis skandalas nė motais, mat jis…. nieko nežino. J. Biden‘as teigia, kad jis nežino, kas yra jo namuose. Nežino, kas yra jo kabinete. Nežino, kas tuos dokumentus ten padėjo. Nežino, kas tuose dokumentuose rašoma. Tokią JAV Prezidento poziciją FoxNews žurnalistai vadina „idioto gynyba“.

Tuo tarpu aš šioje situacijoje norėčiau užtarti vargšą senolį. Kaip jis gali žinoti, kas yra jo garaže, jei jis dažnokai nežino kas yra jo žmona (J. Biden ar K. Haris)? Kartais nežino, net kas yra JAV Prezidentas…

Ar ne per didelius reikalavimus keliame senoliui?

Beje, nežinojimu ir atminties sutrikimu kartais skundžias ir jaunesnysis Biden‘as, t.y JAV prezidento sūnus Hunter Biden. Jis gi tikrai nežinojo, kad kažkokioje tai batų taisykloje paliktas kompiuteris yra jo. Nežinojo, kad tame kompiuteryje rastos jo orgijų nuotraukos ir dokumentai apie jo finansinius ryšius su Rusijos ir Ukrainos oligarchais yra… jo.

Ko mes visi galime pasimokyti iš Biden‘ų šeimynėlę lydinčių atminties sutrikimų? Gal tik to, kad reikia dažniau lavinti smegenis, spręsti sudėtingesnius uždavinius ir kartais vietoje ledų porcijos suvalgyti „Bilobil“ piliulę.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!